Skip to content

Pikerommet

Posted in Barnerom, and Interiør

Hei dere og god lørdag! Endelig har jeg fått tatt litt bilder av rommet til Lykke. Her kommer et stort bildedryss.
DSC_2282
DSC_1648
DSC_1229
DSC_2287
DSC_2283
DSC_2286
DSC_2284
DSC_2290
DSC_2287
DSC_2282
På Lykke sitt rom er fargene duse og går i hvit, rosa, grått og beige. Det er stor bruk av gjenbruk på hennes rom i både møbler og leker. Skapet hvor hun har kjolene har jeg kjøpt brukt på Finn.no og malt i fargen hvit lin. Den lille krakken er også et loppis funn som jeg har trukket om, malt og dekorert med Wallstickers. Barbiehuset er laget av min kjære mann og malet/dekorert av meg. Møblene inni huset er mine som jeg har gitt i arv til Lykke. Tallerkenhyllen er kjøpt hos Sofies Villa og er helt genial.


Min lørdag har gått til arbeid og nå er jeg hjemme alene for en kort tid. Mannen og ungene er oppe for en dagstur på hytten. På samme måte som det er deilig med et rolig hus er det rart når de ikke er hjemme når jeg kommer fra jobb. Håper de har hatt en fin dag på hytten ♥ Resten av dagen min skal gå til å slappe av og forsøke å bli frisk. Håper dere har en fin helg og er friske. Ha en fin lørdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.