Skip to content

Savner å trene

Posted in Treningsglede

Hei og god søndagskveld! Jeg kom akuratt inn dørene etter endt arbeidshelg. Jeg er fortsatt ikke fri forkjølelsen og det gjør at jeg kjenner ekstra etter på savnet etter å trene.
DSC_2142
Når trening er en stor del av livet ditt er det helt naturlig å savne det når du ikke trener. Jeg har ikke vært i form siden tirsdags kveld og har heller ikke trent siden tirsdag. Når en er syk skal en lytte til kroppen å gi den ro, det er bare så kjedelig. En kan trygt si at jeg er dårlig til å være syk.

Med det flotte været som har vært gjennom hele helgen har jeg lengtet etter lange løpeturer og virkelig savnet det. Jeg tar stort sett for gitt at jeg har god helse og kan trene flere ganger i uken. Men etter 5 dager med sykdom kommer lengselen etter å trene og en begynner å bli takknemlig for at en har god helse. Tenk så heldige vi er som KAN løpe, kan løfte en vektstang og kan være aktive med våre barn. Ja slike tanker har jeg hatt denne uken.

Jeg får gå å finne sengen å håpe på at jeg snart blir helt frisk. Ønsker dere alle en fin ukestart i morgen. Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Synes du fremmer gode moraler her. Herlig å lese at du prioriterer jobb fremfor trening, det er nemlig ikke noe alle gjør ? tenker i de baner at det alltid er noen som tenker kun på seg selv og ikke de det går utover når de ikke orker «mer» en trening og trenger å være hjemme fra jobb ( helst da etter endt trening seff) Godt jobba! Så håper jeg du blir fort frisk slik at du kan få gjøre alt det du faktisk ønsker å gjøre!☺ er noe herk å være syk hvertfall?

  29. februar 2016
  |Reply
  • Tusen Takk for hyggelig kommentar Maria 🙂 Ja, jobben kommer helt klart i første rekke! Ha en nydelig mandag! Beate

   29. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.