Skip to content

Suprise Party!

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere og god lørdag. I går var jeg i suprise party til flotte Catrine som snart blir 30 år. For en kveld det ble!
30th-birthday-gce9i2ssMin kjære og beste Catrine blir straks 30 år! Hun fikk suprise party i går av sine søstre og det ble såå vellykket. Catrine ante ingenting og ble veldig rørt og overrasket. Det var så god mat, fin stemning, kjekke damer og mye gøy. Nei gud så gøy, og så kjekt å se deg Catrine stråle slikt ♥

Franki ringte hjem i dag. «Ser du tok en del pushups på Club Mastero i går». Jeg som ikke er på snap kommer jo ikke på at ting sprers via slike kanaler på 1-2-3. Jeg ble utfordret til å ta mer armhevninger enn en randon fyr inne på utestedet. Det var morsomt men ikke akuratt noe jeg hadde gjort i edru tilstand akkuratt 🙂

Jeg tok desverre ingen bilder i går, dagen gikk slag i slag slik at det ble ikke rom for å tenke så mye på camera. Det jeg derimot skulle tatt bilde av til dere idag var den slitne kroppen min i dag, puh! Føttene er godt plantet på sofaen og jeg har tenkt å legge meg tidlig i dag. Ønsker dere en fin lørdagskveld videre. Stor klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Håper din søndag blir super fin, vakre dame 🙂

  14. februar 2016
  |Reply
  • Takk for det Charlotte 🙂

   14. februar 2016
   |Reply
 2. Catrine
  Catrine

  Herlige Beate❤️️ Så kjekt å komme inn å lese bloggen din idag!? Takk for en super kjekk feiring i sammen me deg/dere. Kvelden gikk alt for fort!
  Du va så sporty og tok utfordringen på strak arm,kuleste var jo at du slo begge gutta ned i støvlene? Kos deg meg føttene høgt plantet på bordet? Ønsker deg en fin uke vennen!

  14. februar 2016
  |Reply
  • Var deg så vell fortjent Catrine! Enig, slike kvelder går alt for fort! Ha en topp uke vennen min, gleder meg til gaven din i juni 🙂 Klem

   14. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.