Skip to content

Vårt nye bad

Posted in DIY, and Interiør

Hei! Endelig er vi/jeg helt ferdig med badet og kan vise dere før/etter bilder. Veldig spent på hva dere synes 🙂
DSC_2257
De av dere som leser bloggen min fast har fått med dere at vi har pusset opp badet. Det er noe jeg har ventet på i lang tid. Hovedgrunnen for oppussingen er at badet var svært lite praktisk med svarte høyglans fliser, og at boblebadekaret var uhygienisk som følge av for dårlig rensing. Jeg ønsket derfor å legge nytt gulv og kjøpe et nytt badekar.

Da gulvet og badekaret var på plass fikk jeg 2 nye utfordringer. En flis-stripe i dusjen og baderomsinnredningen. Innredningen ble for varm i fargen til det nye gulvet. For å vise dere best mulig er det best med bilder:
DSC_2026
DSC_2027
DSC_1581
I dusjen hadde vi planer om å flise over hele veggen med like hvite fliser. Det viste seg å være veldig vanskelig da vi ikke fikk tak i like hvite fliser. Etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for å male flisene. Mens jeg holdt på med flisene sent en kveld fikk jeg en spontan ide om å male over innredningen i samme slengen. I utgangspunktet hadde jeg en annen plan for baderomsinnredningen men siden min mann ikke har så mye tid til overs fikk jeg en fin plan B synes jeg. Her er etter bildene:
DSC_2255
DSC_2252
DSC_2251
DSC_2253
DSC_2250
DSC_2183
DSC_2257
Så, hva syns dere? Spent på hva dere syns ♥

Beate

Blogglistenhits

10 Comments

 1. Maria
  Maria

  Veldig fint ☺ kjekt med diy ?

  17. februar 2016
  |Reply
  • Takk Maria 🙂 Ja veldig gøy å skape noe selv 🙂 Ha en fin onsdag!

   17. februar 2016
   |Reply
 2. Gro
  Gro

  Wow Beate!!?Knall fint!!!!Eg gal glede meg til å sjå det live. Må komme innom før møte på jobb i dag?Så flink du e?

  17. februar 2016
  |Reply
  • Taakk!! 🙂 Velkommen innom 🙂

   17. februar 2016
   |Reply
 3. Rita
  Rita

  Knall FINT:):):)

  17. februar 2016
  |Reply
  • Takk Rita 🙂 Kos deg i Sirdalen, klar for date når du kommer hjem. Klem 🙂

   17. februar 2016
   |Reply
 4. Mari
  Mari

  Det ble kjempe fint Beate:) så kjekt me litt forandring!

  17. februar 2016
  |Reply
  • Takk Mari! 😉 Ha en fin torsdag 🙂

   18. februar 2016
   |Reply
 5. Siv
  Siv

  Det blei kjempefint 🙂 Dokke he gjort en gode jobb 🙂

  19. februar 2016
  |Reply
  • Takk Siv! 🙂 Me er veldig fornøyd! 🙂

   19. februar 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.