Skip to content

Velfortjent fridag!

Posted in Hverdagsliv, and Skjønnhet & Velvære

Hei fredag og god helg til dere 🙂 I dag har jeg hatt en fridag som var helt nødvendig. Den har jeg brukt særdeles bra med blant annet hudpleie hos min søster.
Vital 3
Vi har en sønn som sliter med søvnproblemer og tar sovemedisin. Vi forsøker stadig å redusere på denne dosen for å så ta den bort helt. I går kveld fikk han så lite som ingenting av sovemedisinen. Det skulle vise seg å være morgen klokken 02.30 i natt! Ja du leste riktig, gutten sov ingenting etter 02.30. Så med trøtte øyner og tungt hodet var jeg så glad for at jeg hadde fri i dag! Enda bedre var det at en hudpleie time inne hos Vital Forus ventet på meg. Kunne ikke passet bedre for å si det slik.
image
Etter hudpleien tok jeg meg en liten tur innom Joe & Juice for en kjapp lunsj før jeg dro av sted til IKEA for noen små ærend. Så var det rett hjem i seng. Jeg kvilte i en god time og det var helt herlig og helt nødvendig. Ellers har dagen gått til helgehandling, henting og bringing av barn og div småting. Mannen er reist til London så jeg er alene med barna denne helgen. Vi låner Ariel (hunden til svigers) for helgen og det er stor stas for de små.
image
image

Ville bare innom å si god helg. Nyt den og ikke minst nyt været! Deilig vårfølelse 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.