Skip to content

Velkommen Februar

Posted in Hverdagsliv

Hei og god ukesstart til deg som leser! Vi er allerede inne i en helt ny måned, nemlig Februar. Jeg tenkte å remse opp hva jeg ønsker at Februar skal innebære ♥

_90A5677c

En rolig helg på hytten

Jeg ser i almanakkboken min at mannen er bortreist 3/4 helger i den kommende måneden. Den ene helgen han er hjemme har jeg arbeidshelg. Likevel tenker jeg å ta med barna opp for en rolig og avslappet helg på hytten. Det går desverre alt for lenge mellom hver gang vi er der oppe.

Ferdigstille badet helt

Som dere har fått med dere er det full sving på badet oppe. Gulvet er lagt og nytt badekar er på plass. Nå tenker jeg å gå over litt med malekost og div. Gøy med oppussingsprosjekter!

Bestille time til akupentur

En gang i året ca har jeg behov for å sette litt nåler i skuldre og øvre del rygg. Jeg har forsøkt alle mulig kremer, massasje og strekkeøvelser. Det er likevel akupentur som er mest effektivt for meg. Jeg har en stiv og øm h. skulder, tenker at den må jeg få myknet opp fort.

Invitere til god mat med venniner

Dette er jeg for dårlig til. Så et mål for den kommende måneden er nettopp å diske opp god mat til gode venniner. Det er jo så gøy å dele god mat sammen.

Ordne nye pass til barna

Av erfaring går månedene fort året rundt. Jeg oppdaget nylig at passene til barna var utgått og har tenkt å gjøre dette i løpet av februar. Et lite tips: Dersom du også trenger fornye passene til dine barn kan du i forkant hente et fullmaktsskjema på politistasjonen slik at den andre foreldren kan gi fullmakt uten å møte opp. Da kan du ordne pass alene, mindre stress enn om begge to foreldre må reise bort.

Bestille flybilletter til årets sommerferie

Årets sommerferie blir i Spania. Flybillettene gjenstår å bestille, håper å få gjort det i løpet av nærmeste fremtid.

Komme i gang med tilbudet Lørdagstoddlerne

Det har vært litt frem og tilbake med tilbudet som jeg driver i Loen. Jeg og Tonje ønsket å utvide tilbudet men på grunn av seint svar fra NIL blir det ikke noe av. Det er skuddår dette året noe som gjør at Lørdagstoddlerne krasjer med mine arbeidshelger. I tillegg er Franki såpass mye bortreist at jeg ikke helt har sett for meg hvordan kabalen skal gå opp. Og Tonje trekker seg slik at det gjenstår å finne en nye person til å bli med meg. Med andre ord er det en del å ta tak i, det skal jeg få gjort i løpet av kort tid.

Gi en ekstra oppmerksomhet til en person som fortjener det

Det er mange som kunne fortjent litt ekstra oppmerksomhet i mitt nettverk. Men akuratt i den kommende måneden har jeg en vennine litt ekstra i tankene. Hun vet om det, gleder meg til å gi det til henne i løpet av uken.

Ta makspulstest

Det gleder jeg meg til! Dette skal skje førstkommende torsdag nede på Jæren Sportssenter. Gøy!

Legge meg tidligere om kveldene

Dette MÅ jeg blir flinkere til! Jeg er nødt for å klare legge meg noe tidligere enn jeg har gjort den siste tiden.


 

Håper dere får en fin ukesstart og en fin mandag tross grått og surt vær. Jeg har en fridag hjemme men med syk Felix, håper han kommer seg snart ♥ Stor klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.