Skip to content

Å glede noen andre gjør en selv glad

Posted in Hverdagsliv

Det sies at å glede andre er den største gleden en kan ha. Å glede andre kan handle om å hjelpe til, bake et brød til noen, gi en klem eller et fint kort. Det vil uten tvil føles godt å glede andre.
DSC_2205
I dag var jeg noen få timer på jobb på halv maskin. Det viste seg å være lite lurt da jeg ikke er kvitt bihulebetenneslen. Jeg var innom legen som sier at jeg må smøre meg med tolmodighet og at dette kan gjerne vare i 10 dager til. Dersom jeg ikke var bedre over helgen ble hun nødt til å sykemelde meg, det var en kjedelig beskjed å få. Jeg har holdt sengen siden jeg kom hjem og hodet føles som det skal eksplodere til tider.

For å ikke syns så synd på meg selv hjelper det faktisk å tenke på andre. Det er hjelper å glede andre for å fokusere på andre ting en at det er kjedelig å holde sengen. Dagens glede ble sendt via nettbanken. Jeg har en nær vennine som sliter økonomisk og for å gjøre hennes dag noe lysere sendte jeg over et lite beløp. Beskjeden var klar, jeg gjør det ikke fordi jeg synes synd på henne men fordi jeg ønsker å glede.

Om hun velger å kjøpe en blomst, noe god mat, en god lunsj eller rett å slett en øl i morgen betyr ingenting. Bare at hun smiler og føler at hverdagen er litt lysere for et øyeblikk, da blir jeg veldig glad.

Jeg ønsker dere med dette en god helg, håper den bringer med seg noe fint. Jeg for min del skal holde sengen og glede meg til å bli frisk. Ha en fin fredagskveld dere ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. lena
  lena

  Dæ va fint jort ?

  8. mars 2016
  |Reply
  • Ja hu blei veldig glad 🙂 Ha en fin dag Lena 🙂

   9. mars 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.