Skip to content

Alene pappa for en uke = Helvetesuke?

Posted in Hverdagsliv

For en tid tilbake spurte en kompis Franki hva han synes om den såkalte helvetesuken og om han hadde tenkt å gjennomfør det noen gang. Svaret var: «Min kommer i slutten av mars om jeg vil eller ikke, konen skal til Spania i 8 netter!»
DSC_0648
Mannen liker å sette ting på spissen, det gjorde han i dette tilfellet også med et stort smil om munnen. Men det er klart at han kjenner på seg at han får en mer stresset uke enn han ellers pleier å ha, det sier seg selv. Nå skal han være alene med å leverer og hente ungene i barnehagen, lage middag, vaske klær, vaske hus, brette klær, følge opp alle ettermiddagsaktivitetene til ungene og alt som følger med. Ja tenk så heldige vi er som er 2 om alt her hjemme til vanlig!

Er jeg som mamma stresset over å reise fra dem? Nei på ingen måte. Men om jeg kommer til å savne dem er det ingen tvil om! Jeg er helt avslappet med å reise i fra gjengen min siden de har nettopp Franki til sin pappa. Jeg sa til Lykke i går at det kun var 2 dager til jeg skulle reise og at jeg kom til å savne dem. Da smilte Lykke og såg på pappaen sin å sa: «Da er det du pappa som skal bestemme hjemme».

Vi mødre må på ingen måte undervurdere våres menn. Vi må ikke på noen måte tror at vi er bedre enn dem. 

Jeg er ikke i tvil om at Franki og ungene kommer til å storkose seg. De kommer til å ha det så gøy sammen og finne på mye kjekt, det er jeg sikker på. Han kommer til å huske å ta med alle uteklærne igjen i barnehagen på onsdag. Han kommer til å huske lekedagen til Lykke. Han kommer til å kle ungene fint nok opp for familieselskap på søndag. Han kommer til å snakke om mamma og glede seg sammen med dem til jeg kommer hjem igjen. Han kommer til å fikse det med glans fordi han setter barna høyere enn alt.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.