Skip to content

Bodypump 97

Posted in Treningsglede

Hei til alle dere! I går var den store realesen vår på Bodypump program nr. 97! God trening, gøy musikk, flinke instruktører og kjekke medlemmer på timen, kort oppsumert!
DSC_0012
Fra høyre, Lene, Helle, Beate N og meg. Veldig gøy å være flere instruktører på en treningstime. I dag tenkte jeg å skrive om nettopp det å være en instruktør. Det kjekke ved jobben men samtidig reflektere over ansvaret som vi har. Alt det positive ved å ha dette som deltidsjobb, finnes faktisk ingenting negativt ved det.

 • En har det så kjekt på jobb at en glemmer at en er på jobb:
  Det å få være treningssinstruktør er for meg en så kjekk jobb at jeg nesten ikke kan kalle det jobb. Jeg kommer ikke på at det er en jobb om dere følger tankegangen min. Ved en jobb tenker jeg at det vil alltid være arbeidsoppgaver som er mindre kjekke men du gjør de fordi de er en del av jobben din. Som treningssinstruktør har jeg ingen arbeidsoppgaver som er mindre kjekke, alt ved jobben er veldig kjekt!
 • En får møte mange kjekke mennesker:
  Det er uten tvil en veldig sosial jobb. En møter mange mennesker og får et slags bekjendtsskap med dem.
 • En får motivere, pushe og hjelpe andre:
  For meg er dette nr 1! Jeg elsker å motivere medlemmene til å utføre treningen riktig men også til å presse seg litt ekstra. Det er en svært takknemelig jobb, jeg anser meg som heldig!
 • En får trent sammen med andre:
  Selv om jeg er på jobb får jeg også trent sammen med dem siden jeg stort sett kjører gruppetimer. For meg er det ekstra kjekt å trene sammen med noen andre, er så mye mer motiverende.
 • En er kolleger med en flott gjeng:
  Nede på Jæren Sportssenter er vi mange etter hvert. Det å ha kolleger som er så jordnære, smilende og deler dine interesser er gull verdt! I tillegg er det et senter med store kunnskaper som gjør at en kan hjelpe hverandre.
 • En holder seg i form selv:
  Som instruktør holder du en fin kontinutet i treningen siden det er jobben din. En instruktør tenker aldri: «Skal jeg gå på trening i dag?» siden det er en selvfølge. Jeg pleier å si: «Endelig er det tirsdag igjen og tid for å kjøre styrke sammen med de beste».
 • En må være sin rolle bevisst:
  Selv om jeg vet en god del om trening er jeg på ingen måte en ekspert innen alt som har med trening å gjøre. Da er det fint å kunne si til medlemmer at du vil høre med en kollega som f.eks er en personlig trener dersom det er snakk om en spesifikk øvelse. Dersom jeg får spørsmål som handler om smerter, begrensninger og skader f.eks føles det trygt å kunne si at de bør rådføre seg med lege.
 • En får mye positive tilbakemeldinger:
  Det er veldig kjekt å kunne kjøre en treningstime og du kan se på kroppsspråket at medlemmene har det kjekt på timen din selv om det er tungt. Det at en medlem kommer bort og sier: «Bra time i dag», ja det er så tilfredsstillende. Det gir meg så mye motivasjon til å være engasjert, til å bruke tid på å lage gode programmer og øve det inn.

DSC_0014
DSC_0012

Hva synes du er den absolutte egenskapen en instruktør bør ha? Kommenter gjerne. Jeg verker i hele kroppen etter gårsdagens økt selv om jeg tok det veldig rolig. Gangsperr er på godt og vondt synes jeg. Jeg skal straks ut med flotte Catrine og jogge lett og forhåpentlig løse litt opp. Ha en fin søndagskveld videre. La den kommende uken bli en aktiv og fin uke på akkuratt din måte!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.