Skip to content

Den første vår måneden: Mars

Posted in Hverdagsliv

Selv om jeg fortsatt er syk føles det godt å vite at vi er kommet til den aller første vår måneden! Det er mars og jeg har mye kjekt å se frem til ♥ Tenkte å liste opp litt hva jeg ønsker å få utav Mars.
_90A5717

1. Familiehelg til Sandefjord

Dette gleder jeg meg veldig til! Den helgen mannen skal til Larvik med håndballguttene kom på min neste arbeidshelg. Jeg har derfor søkt permisjon uten lønn siden det er vanskelig å arbeide den inn. Uansett, vi pakker hele bilen og reiser hele gjengen til Sandefjord. Det blir veldig kjekt for både meg og ungene å være med på det som pappaen i huset brenner for. I tillegg håper jeg at vi får mye tid sammen med min lillebror Espen og damen hans Helene mens vi er der ♥

2. Bli frisk

Jeg starter måneden med sykdom men har ikke tenkt å bruke for mange dager av mars til dette, satser på at jeg er frisk så raskt som mulig.

3. Komme i gang med treningen igjen

Å som jeg gleder meg til å løpe ut, løpe intervaller på tredemøllen min, løfte vekter og presse meg i slyngen. Jeg trenger ikke si mer tror jeg.

4. Reise til Spania

Ja, du leste riktig. I slutten av måneden reiser jeg til Solgården i Spania. Det er en reise gjennom jobb og jeg gleder meg stort!

5. Treffe kjære Maya igjen

Jeg hadde en lang telefonsamtale med min kjære vennine Maya som kommer hjem før påske. Jeg gleder meg stort til kvalitetstid med henne! Jeg er heldig som har slike fine mennesker i livet mitt, slike som blant annet Maya ♥

6. Påskefeiring på hytta

Dette året kom jeg svært godt utav det turnusmessig på jobb. Jeg har skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1. påskedag fri! Det føles litt ekstra luksus da det ikke er vanlig i 100% jobb å ha slik langfri selv om det er hødtid. Påsken skal vi tilbringe oppe på hytten, det blir veldig deilig!

7. Oppussing på hytta

Pga en kjedelig vannlekasje oppe på hytten nylig trenger vi å gjøre litt. Nytt gulv skal legges i noen rom, vaskerommet skal fikses og jeg skal gå i gang med malekosten tenkte jeg når vi først er i gang.

8. Ta med barna på ski

Håper virkelig det er snø oppe i fjellene også i Mars. Jeg har veldig lyst å ta barna med på ski. Om det er langrenn og pulk på minigutt eller om det blir slalom har ingen betydning egentlig. Viktigste at vi koser oss ute og at barna får et forhold til snø og vinter.

9. 40 års fest med gode venner

Vi er invitert til dobbel 40 års fest om 2 helger. Det gleder jeg meg til! Mannen er hjemme og jeg gleder meg til at vi skal gå sammen. En god fest i lag med gode venner er helt nødvendig inni mellom. Gleder meg!

10. Rydde uteområdet hjemme klar til vår

Siden vi ikke var flinke nok å rydde/renske godt nok opp i høst må det bli nå. Vi har hagemøbler ute som ikke lenger gjør nytten for seg og trenger å komme seg til pytten. Ellers trenger vinduene fremdeles å bli vasket utvendig. I garasjen trenger det også en liten opprydning. Rydde klart til vår, sommer og sol med andre ord. Å det er en deilig tid vi går i møte ♥

Har dere noen kjekke planer for mars? Kommenter gjerne om du vil. Stor klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.