Skip to content

DIY: Bordkort til Bryllup

Posted in Bryllup, and DIY

Hei mandag, håper dere har hatt en fin helg og digger hverdagen minst like mye! I dag tenkte jeg å dele med dere hvordan en enkelt kan lage flotte bordkort, en må bare få ideen er det noe som heter.
381
Disse bordkortene har jeg laget til vårt bryllup som var i mai 2013. Jeg har også laget tilsvarende til begge dåpene til barna, da brukte jeg bare mindre poser. Du trenger:

 • Brune/hvite papirposer i ønsket størrelse.
 • Et bakgrunnspapir, gjerne mønstret.
 • Pynt, her har jeg brukt perler og blonde
 • Navnelapp. Jeg har stanset ut disse selv med en maskin jeg har og farget dem litt med en stempelpute. Navnet er skrevet i Word før jeg printet dem ut på papir.
 • Tull. Jeg har kjøpt tullgardiner på IKEA for 29kr per pakke, det brukte vi til mye i vårt bryllup. Billig og veldig dekorerende!
 • Overraskelen! Har du en pose til bordkort må du forvente at gjestene håper på noe oppi. Velg det som passer deg.

DSC_0018

382

DSC_0029
Til bryllupet vårt ønsket vi å gi gjestene en veldig liten fotobok (5x7cm) med vår historie.
DSC_0036
DSC_0039
DSC_0045
Veldig kjekt å kunne gi noe tilbake til gjestene. Der hadde vi i korte trekk oppsumert vår livshistorie. Når vi møttes, startet datet, ble sammen, ble samboere, fikk vårt først barn og frieriet. En koselig bok som er veldig kjekk å ha i ettertid ♥


Ønsker dere en veldig fin mandag. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Marthe
  Marthe

  De var kjempe fine. Vil gjerne lage noe lignende til barnedåpen til jenta mi ?❤ så jeg lurer på hvor du har kjøpt de posene og sånn til å trykke ut de navneskilta

  10. mai 2016
  |Reply
  • Hei og kjekt du legger igjen en kommentar. Jeg kjøpte dem på panduro men vet de ikke lenger er i produksjon. Jeg hadde googlet brune papirposer dersom jeg var deg og sett hva som kom opp. Mulig søstrene Grene, upstairs eller stapels har? De navneskiltene har jeg stanset ut med en stansemaskin som heter : Big Shot. Fås kjøpt hos butikker som driver med scrappbooking eller søk den opp på nettet. For å få navnene fint ut printet jeg dem ut fra et word dokument og stanset ut navneskiltet etter at navnet var på. Håper du fikk godt svar, spør gjerne om jeg kan hjelpe deg med noe mer. Lykke til med forbredelsene 🙂

   10. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.