Skip to content

Familieaktivitet: Ta middagen ute!

Posted in Hverdagsliv, and Kosthold

Hei dere! Deler noen bilder fra sist helg. Vi er opptatt av at ungene skal få velge aktiviteter vi skal gjøre med dem på ettermiddager og i helger. 90% av de gangene Lykke får bestemme velger hun piknikk ute et sted!
DSC_2293

Det har blitt en veldig hyggelig tradisjon. Dersom det passer seg slik tar vi middagen med ut, da blir det oftest pannekaker. Andre ganger tar vi med brødskiver eller det skal ikke mer til en litt frukt.
DSC_2265
Ungene elsker å være med å lage pannekaker. Vår oppskrift som metter 5 personer:

 • 4 dl Fullkornsmel
 • 1 dl sukker eller sukrin.
 • 1 stor ts vaniljesukker
 • 4 egg
 • 6 dl ekstra lettmelk
 • 1 ts salt
 • liten skvett appelsinjuice (kan fint sløyfes)

La røren svelle litt før steking. Anbefaler virkelig både stekepannen og stekespaden fra Tupperware som er tiltenkt pannekaker. Det er umulig å ødelegge pannekakene ved snuing ved hjelp av disse to produktene.
DSC_2287
DSC_2286
DSC_2295
DSC_2293
Glade barn er det beste som finnes! Det trenger skjelden være noe mer en noe så enkelt som en piknikk ute i nærmiljøet. Motland Skule,lekeplasser i området, Varhaug barneskole og Varhaug idrettsbarnehage er bare noen av favoritt stedene til Lykke. Vær litt spontan i hverdagen, barna elsker det!


Ellers er jeg lei for å gjenta meg selv her inne, jeg er fremdeles syk. Gleder meg til å kunne tilføre denne bloggen noe mer spennende innhold en sykdom. Jeg gleder meg til vår! Jeg gleder meg til å bli frisk! Jeg gleder meg til å være en fungerende mamma igjen. Jeg gleder meg til å gå en tur. Jeg gleder meg til å kysse mannen igjen. Jeg gleder meg til å trene. Er du frisk er min beskjed klar: Nyt det ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Det e så godt å konna ta med maten ut?? idag hadde meg å ongane pizza ute på terassen. Det gjør godt me sånne solfylte dage som idag, å ver ude t kvelds e tipp topp, syns eg:) kan tipsa om at vestly barnehage e veldig kjekke??

  7. mars 2016
  |Reply
  • Enig! Takk for tips, der må vi reise snart 🙂 Ha en fin uke Mari 🙂

   7. mars 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.