Skip to content

Feirer kvinnedagen med nye sko

Posted in New in

Hei dere og hei til tirsdag! I dag er det selveste kvinnedagen og det kunne ikke passet bedre med en pakke i posten. Små gleder fordi jeg fortjener det.
DSC_2316
Det var sist uke jeg klikket hjem et par nye pumps fra kolleksjonen til Bianco by Caroline Berg Eriksen. Mye fint men det jeg trengte var noen nye svarte pumps så da talte fornuften for de.
DSC_2320
DSC_2318
DSC_2319
De satt veldig fint på foten. Jeg gikk for samme størrelse som jeg bruker i andre sko. Dersom jeg blir frisk gleder jeg meg til å bruke dem i helgen. Ellers har jeg navnedag i dag, har alltid vært stolt over det siden det er på selveste kvinnedagen. Jeg er ikke aktivt engasjert men personlig er jeg for likestilling og at vi kvinner må frem i lyset.

Når det kommer til hva jeg brenner mest for ved oss kvinner, så må det være at vi burde vært flinkere til å gi litt mer F innimellom. Slutte å bry oss om hva alle andre mener om oss, slutte å være så harde mot oss selv, tørre si meningene sine høyt, tørre å sette krav, bli flinkere til å si nei. Jeg kunne holdt på lenge men skal gi meg nå. Om du som leser dette er dårlig på å kjenne etter på egne behov så la denne dagen minne deg på at DU er viktig, dine meninger er viktige og din tid er verdifull.

Ha en fin tirsdagskveld videre dere. Selv skulle jeg gjerne vært på Jæren Sportssenter og hatt treningstimer men heldigvis finnes det snille mennesker som stepper inn for meg i kveld. Neste tirsdag, da er jeg der uansett! Klem fra meg.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.