Skip to content

Fredagskvelden er best hjemme

Posted in Hverdagsliv

Hei dere og god fredagskveld! Håper dere har en god start på helgen og klar for det den bringer. Personlig er fredagskvelden hjemme på sofaen noe av det beste med helgen!
DSC_0014
Jeg har akuratt kommet inn for en rolig kveldstur. Forsøker og gradvis bygge meg opp igjen og kjenner at energien begynner å komme. Jeg hadde Bodypump musikken på ørene siden jeg ikke har hatt noe særlig med energi til å se på det før i går. Dersom du noen gang ser meg gå tur med armene i været eller rett ut er det mest sannsynlig at jeg øver inn koregrafi, haha. Du kan trygt si jeg fikk noen rare blikk undervegs.

På min korte tur såg jeg hele 7 jenter/damer som såg ut som de skulle ut på festligheter. Noen godt påkledd mens noen av de andre fikk meg til å fryse. Akuratt da kjendte jeg hvor godt det er med sofaen på en fredagskveld. Idol, god mat og en god følelse over at det er helg.

Ville bare ønske dere alle en fin fredagskveld. Har du ingen planer i morgen klokken 15.00 er du hjertelig velkommen til Bodypump Realese nede på Jæren Sportssenter, det blir gøy!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.