Skip to content

God påske fra hytten!

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og god påske! Jeg har hatt fri i dag og er sammen med gjengen min oppe på hytten, det er påske for meg! Legger ved et gammelt bilde da opplastningen var særdeles treig her oppe og jeg ønsker ikke å sitte inne for lenge i god været!
DSC_1158

Mannen og ungene reiste opp i går morges mens jeg kom opp på ettermiddagen. Jeg var på dagvakt i går og måtte derfor reise opp noe senere en de andre. Dagen i dag har vært fin, vi har vært oppe i snøen med snowboard og akebrett. Ungene på akebrett og mannen stod litt på brett med Lykke med seg for å vende henne til. Ingen av ungene ville leie ski i dag og det er helt greit, viktigste at de tar det i deres tempo. Etter Lykke stod litt med Franki i små bakker sa hun at hun ville forsøke slalomski i morgen, vi får se. Nå er det leketid ute i fin været så jeg er straks på veg ut til dem. Ville bare innom å si hei og håper dere alle har det fint i påsken. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.