Skip to content

God søndags kveld

Posted in Hverdagsliv

God kveld fra bilen. Vi er på veg hjem fra en fantastisk helg i Sandefjord!image

Det har vært litt av en helg! Veldig kjekk, travel, innholdsrik og mye familietid. Innlegg om trening får vente til i morgen, det håper jeg går fint. Guttene til Franki fikk GULL i dag! Jeg er klart stolt over min mann som klarer seg veldig godt i trener rollen! Ellers må jeg få skryte av min bror Ronny som har stilt i Sandefjord Open i dag, det fikk jeg også med meg mellom alt her borte! Tusen takk til Espen som var helt fantastisk til å hjelpe oss med ungene!

Deler masse bilder med dere i morgen. Ville bare ønske dere en fin søndags kveld videre!

Beate

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.