Skip to content

Gøy lesning i Stavanger Aftenblad

Posted in Interiør

Hei og god fredag, det er helg! Jeg har sitter her hjemme og koser meg med dagens utgave av Stavanger Aftenblad. Min kjære vennine Bente viser frem sitt flotte hjem.
DSC_0044
Det er alltid kjekt å kunne hente inspirasjon i ulike magasiner og aviser. Ekstra stas er det jo når det er en god vennine som viser frem sin flotte hjem på Varhaug.
DSC_0042
DSC_0041
DSC_0045
Veldig kjekk lesning og mye flott å se på. Stolt av deg Bente som i disse dager starter eget AS sammen med Randi. Heier på dere to damer!


Ellers har min fredag startet veldig fint med påskefrokost i barnehagen, veldig kjekt! Jeg har vært på ukeshandlingen og lest artikkelen om Bente. Nå skal jeg og minstemann starks avgårde til legen for en kontroll angående søvnen hans. Etter det skal jeg ta meg en treningsøkt før jeg pakker bilen full og vi setter kursen mot Sandefjord. Jeg har tenkt å pakke med meg mat i min flotte kjølebegg og gleder meg stort til å se reaksjonen til mannen. Han skjems jo av å gå ved siden av meg når jeg kommer med kjølebeggen, haha!

Ha en nydelig fredag dere og en riktig fin helg. Vi blogges! Klem

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.