Skip to content

GULL for gutter 2000!

Posted in Treningsglede

Det er tid for innlegg innen treningsglede og ingenting overgår gårsdagens seier! Gutter 2000 gikk hele vegen og tok med seg gullet hjem, her snakker vi stolte øyeblikk!
DSC_0206
I helgen var vi med pappaen i huset til PW cup i Larvik som var stor stas for både meg og ungene.  Første kamp var lørdag klokken 13.30 om jeg husker riktig. Dette var første kamp jeg skulle se av guttene og det var klart at jeg hadde høye forventninger! Jeg kan ikke si at guttene leverte men de vant likevel. Kamp nr. 2 ble noe bedre men det var først på søndagen at guttene viste hva som bodde i dem! Det var en enorm vilje, et fellesskap og et klart mål: de skulle vinne, gullet skulle hjem!
DSC_0187
Det var en stolt datter (Lykke 5 år) som satt å såg på at pappaen sin ble intervjuet før kampen.
DSC_0180
Guttene varmer opp til finalen og vi sitter spent på tribunen å følger med.
DSC_0189
Guttene får en flott presentasjon og nasjonalsangen spilles. Dette er stort for guttene!
DSC_0188
Takket være onkel Espen kunne jeg få med meg hele finalen. Tusen takk for enorm hjelp i helgen, det har vært helt fantastisk.
DSC_0191
Guttene har akuratt hatt timeout og det er litt over 1 minutt igjen å spille. Franki klarer ikke å få frem et eneste ord for guttene er så i ekstase. De forstår at gullet er deres og har allerede startet feiringen!
DSC_0203
Det er utrolig stort å se hvordan hardt arbeid fører til suksess! Det er ingen tvil om at disse guttene trener mye og og hvilket talent de har. Veldig kjekt å endelig få være med å se på, jeg er imponert over hva som bor i dette laget. Det som også imponerer meg må være støtteapperatet guttene har! Hadde jeg ikke visst bedre skulle en tro at jeg var i Nærbøhallen i helgen. Det var bjeller og blåe Nærbø gensere overalt! Jeg er så imponert over hvordan foreldre, søsken, tanter og til og med besteforeldre kommer helt til Larvik for å vise sin støtte! Guttene er heldige, det er det ingen tvil om.
DSC_0206
Så til deg Franki: Jeg er veldig stolt over deg og hva du får til sammen med guttene dine. Heldigvis har du Gry med på laget, henne trenger du. Som din kone er det en glede å sende deg i hallen fordi du alltid kommer glad og fornøyd hjem igjen. Jeg gleder meg allerede til å følge deg å guttene neste sesong å håper vi får mer tid til å være med å heie dere frem! Stolt av å være i fra Nærbø hvor det meste er mulig. Ingen tvil om at hardt arbeid gir resultater, det er disse guttene et svar på. Gratulerer med gullet gutter 2000, det var dere vel fortjent!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.