Skip to content

Hallo fra sykesengen

Posted in Hverdagsliv

Jeg er fortsatt syk. I dag har jeg vært hjemme for jobb og det er vell lite som er så kjedelig som det.
image
Beklager dårlig kvalitet men bilde er tatt med mobilen. Syk, usminket og ufresh. Jeg våknet til alarmen i dag, stod opp og tenkte å forsøke å komme meg på jobb i dag. Da jeg kom ned på kjøkkenet såg jeg stjerner og ble svimmel, ingen god følelse. Halsen er bedre og hodeverken er borte pga paracet. Øynene og nesen renner like mye så jeg føler meg sædeles ufresh!

Dagen min har gått med til å holde sengen. Lite hjelper det med tv på soverommet når det ikke finnes noe intressant å se på! Nei takk og lov for at jeg er skjelden syk, dette er jammen kjedelig. Jeg forsøker likevel å tenke positivt, det hjelper stort sett alltid. Det positive ved dette er at jeg savner jobben min, setter ekstra stor pris på hverdagen min og gleder meg til å bli frisk. Jeg vet ikke med deg men jeg stortrives med den enkle hverdagen jeg ♥

Kikk gjerne innom bloggen min senere i kveld, tenkte å lage et «Velkommen Mars» innlegg siden det er 1 mars allerede!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.