Skip to content

Hei fra sol og varme!

Posted in Reise

Jeg er i disse dager nede i Spania og nyter sol og varme, nærmere bestemt på Solgården. Her kan vi trives, jeg er så positivt overasket!
DSC_0155
Når en reiser på tur til et nytt sted har en alltid forventninger og tanker om hvordan det blir. Jeg var klar over at Solgården var godt tilrettelagt for eldre mennesker men ikke at det var så fantastisk som det er her! Byggningene har egne store stuer med kjøkken som vi kan disponere. Det er egen resturant med et fantastisk utvalg av mat! Det er egen sansehage hvor vi plukker appelsiner rett fra trærne. Vi er omringet av hyggelige norske Solgården mennesker som yter en enorm service. Det er et område her som gjør at du ikke trenger noe mer, her er alt på et sted! Tommel opp!
DSC_0125
Vi har veldig fint vær, solen tar godt midt på dagen og hvor digg er ikke det i slutten av mars måned! Det er sol og blå himmel og temperaturen holder seg rundt 20g i skyggen.
DSC_0117
DSC_0156
I kveld har det vært Spansk helaften her, det var veldig kjekt! Satser på at denne bleke huden får noe farge i løpet av oppholdet. Ville bare innom å si hei og ønske dere god natt. Vi blogges igjen i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

3 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Så fantastisk ??? Du e fantastisk ?? kos dokk masse ?

  31. mars 2016
  |Reply
  • Tusen takk Anne Dagny 🙂 Kos deg heima på jobb vennen,snakkes neste uke 🙂 Klem

   1. april 2016
   |Reply
 2. Gudrun Andersen
  Gudrun Andersen

  Så gildt at dere har det bra?? Du må hilse så mye til mor å si hun må kose seg å ha det kjempegildt!!!!

  31. mars 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.