Skip to content

Hva er en god vennine for meg?

Posted in Tanker og meninger

Hva som er en god vennine for meg kan være noe helt annet en hva det er for deg. For meg er gode venniner noe jeg må ha i livet mitt, de klarer jeg meg ikke uten!
IMG_1919

 • Lojal
  For meg må en god vennine ønske å hjelpe meg, ønske å stille opp og ønske meg godt i livet. Jeg må vite at hun er der for meg uansett hva og ikke tviler på min lojalitet tilbake.
 • Like verdier
  Dette tenker jeg er ganske vesentlig for å utvikle et forhold uansett i livet. En må ha noen felles verdier for å kunne forstå hverandre.
 • Lyttende
  En god vennine må ha en lyttende egenskap. Hun må ha evnen til å legge vekk seg og sitt for å bare lytte.
 • Til å stole på
  Dette er uten tvil det viktigste for meg! Hva skal en med venniner som en ikke kan stole på?
 • Kunne være 100% deg selv
  Overfor en god vennine skal en kunne være 100% seg selv. En skal kunne være usminket og ufresh men samtidig fresh og stylet. En skal kunne være sårbar men også være sterke sammen!
 • Le og grine sammen med
  Latter er følelser. Gråt er også følelser. Skal en ikke kunne vise ekte følelser på godt og vondt blir det vanskelig for meg å kalle det for en god vennine.
 • Stille opp
  Trenger du en god vennine skal du kunne vite at hun stiller opp for deg. Det kan være utvask av huset, hjelpe til med barna en dag det er utfordringer med logestikken, huske bursdagen din, spørre deg hvordan du har det, ta telefonen på et sent tidspunkt og holde avtaler.

Nære venner er ikke en selvfølge. Er du så heldig å har gode venner har jeg en tydelig beskjed til deg: Ta vare på dem! Ring dem og spør hvordan de har det, avtal en tur sammen i stedet for å bare snakke om det. Sett av tid til dem selv om du føler du er inni en travel periode og ikke har tid. For meg er gode venniner noe jeg ikke hadde klart meg uten! Jeg føler meg veldig heldig som har flere nære gode venniner og de er alle som familie for meg! Stopp opp av og til og gjør stas på en vennine/kompis. Ikke ta for gitt at de alltid er der, vennskap må også pleies ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.