Skip to content

I en bloggers bakteppe

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg har det hjemme før jeg skal lage et innlegg innen interiør. Ja klart jeg også har rot og i dag viser jeg deg hva som skjer før og etter fotograferingen.
DSC_0013
Jeg planlegger ikke mine innlegg, jeg skriver om det jeg har lyst og det som faller meg naturlig. I dag følte jeg meg i litt bedre form og fikk lyst til å blogge om vaskerommet vårt. Tenkte at det var på tide med litt interiør her inne på bloggen. På bilde over ser dere hvordan jeg raskt tok ut alt unødvendig rot fra vaskerommet og inn på spisebordet.
DSC_0002
DSC_0001
Alle har rot. Men rot er ikke noe som tar seg godt ut på bilder som skal være en pen presentasjon. For det er det en blogg er for meg, bilder pent presentert som gir inspirasjon. Fordelen med å blogge er uten tvil at jeg tar meg selv i nakken og rydder litt. Skulle jeg ikke laget denne bloggposten i dag hadde jeg mest sannsynlig latt vaskerommet være like rotete. Jeg viser vaskerommet i sin helhet senere i dag. Ha en fin onsdag enn så lenge. Klem

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.