Skip to content

Livet er fint!

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser! Jeg har det særdeles bra om dagen og merker hvor mye jeg setter pris på livet. Hverdagen. Mannen. Barna. Været. Venniner. Familie. Jobben. Fridager. Trening.
DSC_0051
Av og til må en bare stoppe opp og kjenne etter på hvor godt livet er å være takknemlig for det. I dag er en slik dag for meg. Jeg er ikke flink nok til det i en travel hverdag, til å nettopp stoppe opp og være takknemelig. Det er en god følelse å kjenne på! I dag har jeg hatt flere timer sammen med min beste Maya, takk for at du finnes!

Jeg har hatt fri i dag og har fått vært ute å gått lang tur. Ellers har jeg vært på besøk hos ei vennine og hatt besøk av Maya. Jeg og ungene har vært på turn i ettermiddag. Kvelden har gått til kveldsstell og pakking. Vi reiser alle 4 til Sandefjord i morgen for å være med pappaen i huset på håndball. Det blir stor stas. Vi gleder oss til å se pappa i aksjon, være sammen med Espen og Helene og mye familietid! Ellers skal min eldste bror Ronny stille i Sandefjord Open på søndag, det må jeg jo få med meg!

Stopp opp og sett pris på livet, hverdagen, jobben, parteneren din, ungene, familien, vennene og været. Ønsker dere alle en fin torsdags kveld! Klem fra meg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.