Skip to content

Mitt beste kjøp på lenge

Posted in Beate Tipser

Hei dere og hei onsdag! Jeg er helt nødt til å tipse dere om en fantastisk bok jeg kjøpte nylig. Har du ikke barn selv kan den være super å kjøpe i bursdagsgave til noen du er tante for eller har et spesielt forhold til.
DSC_2281
Denne boken ble jeg tipset om av min kjære Cathrine. Jeg klikket den hjem umiddelbart fra nettsiden Adlibris. Direkte link her om du vil skjekke den ut. Finnes i både rosa og blått. Den anbefales fra 4 år og oppover så her i hus er det bare Lykke som har fått sin.
DSC_2283
Boken har 365 spørsmål som du skal stille barnet 3 ulike årstall. Vi har valgt å stille disse spørsmålene til Lykke nå når hun er 5 og ta den frem igjen når hun er 10 og 15 år.
DSC_2284
Vi fikk den i posten i februar men har likevel startet på dette året. Lykke synes det bare er ekstra stas med flere spørsmål hver kveld.
DSC_2285
Dette har blitt et høydepunkt i forbindelse med kveldsstellet til Lykke. Både meg, mannen og Lykke setter stor pris på de gode samtalene som kommer ut av å stille disse spørsmålene. Det er så koselig å kunne se tilbake på i årene som kommer, både for oss men også for vår kjære Lykke. Anbefaler virkelig denne koselige boken!
DSC_2281

Ha en fin onsdag dere!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.