Skip to content

Mitt blogginnlegg nr. 200.

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg som leser og god søndag! Dette innlegget blir nr 200 i rekken og jeg tenkte å oppsumere litt hvordan reisen har vært med denne bloggen.
image
Hvor mange innlegg har jeg skrevet? Dette blir innlegg nr. 200 som jeg publiserer.

Hvor mange leser min blogg? I januar var det 4262 ulike mennesker som leste min blogg. I februar var det 2554 ulike lesere. Frem til nå i mars er det 1068 ulike mennesker. Grunnen til at jeg skriver ulike mennesker er fordi det skilles mellom ulike lesere og antall visninger.

Hvem leser bloggen min? Foruten om dere som er snille å kommenterer bloggen så aner jeg ikke. Det kommer ikke frem noen sted hvem som leser. Jeg har likevel en tanke om at det er størst andel kvinner som leser min blogg. Veldig kult at jeg også har mannlige lesere!

Hvor mange kommentarer har jeg fått? Totalt er det 349 kommentarer og de er leste og besvarte alle siden jeg setter stor pris på dem!

Har jeg fått noen negative kommentarer? Nei ingen så langt. Kun vært koselige og hyggelige kommentarer til nå.

Hvilken dag i uken er den mest populære? Ut fra min side er det onsdager og søndager som går igjen som de dager hvor flest er innom her.

Hvilket klokkeslett titter flest av dere innom her? Ut fra min side er det tydelig på kveldene, men klokken 20.00 og 21.00 har størst uttelling.

Hva synes jeg er vanskeligst når det kommer til bloggen? Det er uten tvil å klare å skape et realistisk inntrykk til dere lesere uten å bli for privat. Jeg ønsker ikke å fremstå mitt liv som perfekt eller feilfritt men det er for mye som er for privat for å dele offentlig som gjør at det kan fremstå slik.

Hva tenker mannen min om at jeg blogger? Han skjønner ikke helt greia siden han som person aldri kunne skrevet en blogg. Men han respekterer meg og synes det er kjekt at jeg gjør som jeg ønsker. Han ønsker å være lite på min blogg, noe jeg respekterer.

Hvem tar bildene til bloggen? Det er stort sett meg. Det hender at jeg må spørre mannen eller venniner om å ta noen bilder av meg og da gjør de lett det.

Redigerer jeg bilder til bloggen? Alle bilder nesten er redigerte når det kommer til lys. Å ta bilder inne fører med seg skygger og litt mørkere lys kontra ute. Ellers ingen redigering eller filter.

Hva tror jeg fenger mine lesere? Jeg tror at det som mine lesere liker ved denne bloggen er at det er et variert innhold. Men det er bare noe tror.

Er det stress å blogge hver dag? Da jeg startet bloggen min i august hadde jeg sett for meg 2-3 innlegg i uken. Jeg ser i ettertid at jeg har blogget mye mer enn det og forsøker nå å blogge hver dag fordi jeg synes det er kjekt. Jeg er helt avslappet dersom jeg ikke blogger en dag også. Så nei det er ikke stress, bare kjekt til nå hvertfall.

Hva ønsker jeg å oppnå med min blogg? Dette spørsmålet har jeg stilt og svart på flere ganger her inne. Jeg har ingen planer annet en at jeg synes det er gøy. Jeg har fortsatt ingen hensikt å tjene penger på bloggen.

Mine planer fremover for bloggen? Jeg ønsker å gi dere lesere et fortsatt variert innhold. Jeg har også et ønske om å gå på fotokurs for å lære enda mer om det å ta bilder. Ellers håper jeg at dere som leser min blogg ikke er redde for å si hva dere ønsker mer av her inne.


 

Det er søndag og tid for innlegg innen treningsglede. Titt gjerne innom bloggen min senere i dag. Ha en fin søndag så lenge. Vi snakkes.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Alltid like kjekt å titte innom bloggen din Beate.
  Gratulerer med blogginnlegg nr 200, stas!:)
  Snakkes i morgen kveld.

  13. mars 2016
  |Reply
  • Tusen takk for det Gro, du er alltid så støttende 🙂 Klem

   13. mars 2016
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Vil bare legge igjen en anbefaling i forhold til fotokurs; Eirik Halvorsen. Han er helt rå på bilder!
  Kjekt å følge med på bloggen din! ☺

  13. mars 2016
  |Reply
  • Takk for tips! Jilt du følger med Maria. Ha en fin mandag 🙂

   14. mars 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.