Skip to content

Påsketradisjon for store og små!

Posted in Hverdagsliv

God lørdag til dere! I dag er det selveste påskeaften og det innebærer påskeegg og pinnekjøtt for vår del.
DSC_0071

I år er første gang Felix har fått påskeegg, vi synes han var for liten i fjor. Nå derimot var han helt klar og synes det var stor stas. Vi har valgt å vente til påskeaften før ungene får påskeegg. Noen år har det være skattejakt og andre år har det vært å følge en tråd som leder til egget. Lykke fikk velge hvilken måte i år og gikk for skattejakt. Hun var flink storesøster og hjalp lillebroren sin først før hun fant sitt eget.
DSC_0072
For vår del er det ikke mengden det handler om. Det er selve påskeegg jakten! Ungene stråler i det de finner eggene sine og viser en enorm glede. Jeg er svært hønemor og går tett oppi dem med videokamera slik at vi har mange kjekke påskeminner å se tilbake på i fremtiden.
DSC_0066
Ungene har hatt en kjempekjekk dag sammen med noen andre barn som er her oppe. Jeg har akuratt kommet hjem fra en lang løpetur og ser frem til pinnekjøttmiddag om ikke så lenge. Det er noe av det beste jeg kan få til middag! Ville bare ønske dere en fin lørdag videre, vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.