Skip to content

PompdeLux

Posted in Beate Tipser, and New in

Jeg er stor fan av barneklærne fra PompdeLux. Denne vår/sommer kolleksjonen er intet unntak. Jeg har klikket hjem noen godbiter og kan virkelig anbefale disse klærne etter så mange år som vi har hatt dem i hus.
DSC_0023
Denne vår og sommer kolleksjonen er den første kolleksjonen jeg ikke har hatt homeparty i på 4 år tror jeg. Hilde som har vært min konsulent har valgt å gå over til Milk Copenhagen som jeg har skrevet om på bloggen tidligere. Det betyr ikke at jeg ikke liker klærne lenger, tvert i mot. Det ble nettshopping denne gang men jeg er stor fornøyd som alltid.

Etter lang erfaring med disse klærne har jeg mine favoritter jeg tenkte å dele med dere. Pyntekjolene til jentene er som regel veldig søte og en stor favoritt hos min jente. Bodyer og nattklær er så mye og kommer alltid i behagelige farger/mønstrer, ungene elsker dem! Badedrakter og bikinier har vært en stor slager hos Lykke, har derfor bestilt ny til henne Buksene og shortense uavhengig kjønn er myke og behagelige på. Utebuksene og regndressene har jeg vært veldig fornøyd med! Sist men ikke minst, sokker og strømpebukser! Jeg liker at sokkene/strømpebuksen matcher resten av antrekke i en viss grad. Pomp har alltid fine sokker/strømpebukser i duse farger som passer til resten av klærne. Ulempen med sommer kolleksjonen er at det kommer teights i stedet for strømpebukser. Viser dere litt av hva jeg kjøpte i denne omgang:
DSC_0013
DSC_0014
DSC_0015
DSC_0016
DSC_0018
DSC_0017
DSC_0019
DSC_0020
Prisene til PompdeLux er tilsvarende H&M vil jeg si. Kvaliteten er god og klærne holder seg godt i vask. Men det beste med klærne må uten tvil være at ungene elsker å gå med dem pga de er så behagelige på. Dersom du ikke har vært borti desse klærne kan jeg trygt anbefale deg å ta en titt på nettsiden deres her. Advarsel: kan være farlig gøy å surfe på den siden ♥

Vi blogges mer i morgen dere. Ha en herlig lørdagskveld! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.