Skip to content

Stolt av storebror

Posted in Treningsglede

Forrige søndag var jeg som sagt i Sandefjord i forbindelse med handballgutta til Franki. Jeg fikk også med meg når min bror Ronny stilte i AF i Sandefjord Open.
DSC_0163
Å drive med kroppsbygging er blitt mer og mer inn i vinden. Å være i Sandefjord sist helg førte til at jeg fikk se hvor stor denne idretten er blitt. Vi såg overdrevne brune mennsker som spiste på kylling over hele Sandefjord følte jeg, hehe. Uansett, det var 12 damer og 15 menn som stilte i AF under Sandefjord Open sist helg og min bror var en av dem. AF er forkorting for Atletisk Fitness og da jeg googlet ordet kom denne beskrivelsen opp: Atletisk fitness ofte forkortet (AF) er en fitnessgren opprinnelig fra Sverige. Her konkurreres det i fysikkbedømning, styrke og utholdenhet (Wipipedia).
DSC_0077
DSC_0084
DSC_0085
Det hele begynte med at alle 15 menn stod oppstilt på scenen og poserte. Deretter var det et hav av dommere som valgte ut 5 personer om gangen som skulle komme lenger frem for nøyere posering.
DSC_0097
DSC_0101
DSC_0107
Etter at dommerene hadde sett seg ferdig var det tid for styrke og utholdenhet. Ronny måtte først gjennom øvelsen chins. Her var det å klare så mange han maktet med strenge blikk fra dommere som telte antall godkjendte. Etter chins hadde han kort tid på seg til å gå over til ro øvelsen som innebar å ro så langt han klarte på 1 min og 30 sek. Til slutt gjenstod styrkeøvelsen dips før det hele var over.
DSC_0077
Etter litt venting pga dommerene måtte snakke sammen og legge sammen styrke og kondisjonsdelen ble 6 finalister ropt frem. Ronny var en av dem og endte på en 5.plass. Utrolig bra jobbet og jeg satser på at det holder helt til 1. plass i både Oslo og Trondheim som venter om kort tid. Jeg heier uansett på deg!

Det som slo meg når jeg var for å se på Ronny sist helg er hvor mye dette betyr for han. Å kunne følge Ronny gjennom denne dagen førte til at jeg har en større forståelse for hva han driver med. Dette er ingenting annet en hardt arbeid! Jeg tar av meg hatten for deg Ronny og synes du er helt rå når det kommer til viljestyrke og pågangsmot. For å klare få til dette må en være villig til å ofre mye, villig til å gå på streng diett over lengre tid og være villig til å trene utrolig mye! At du Ronny klarer dette i en alder over 30 år, med full jobb, kone og 2 barn er ingenting annet en imponerende! Rørt ble jeg også over hvordan du tok deg av Morten og Espen oppe på scenen som stilte i fra samme klubb som deg. Jeg er så glad for at jeg fikk dette med meg og er utrolig stolt over deg Ronny, det skal du vite! Jeg heier på deg og ønsker deg all lykke til i både Trondheim og Oslo!
DSC_0165
Ronny etter konkuransen: Begge hender og munnen full av sjokolade! Å ja, jeg følte meg likblek ved siden av denne karen sist helg.

Jeg har fått meg Facebook dele knapp på bloggen min i dag takket være Kjell Arild! Dersom du vil dele noen av mine innlegg via Facebook er det bare til å trykke på ikoent  F  under innlegget. Ha en fin søndagskveld videre, vi blogges mer i morgen dere.

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

  1. Siv
    Siv

    Så fint innlegg om Ronny 😉 Beste mannen! Han er heilt rå! 😉

    29. mars 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.