Skip to content

Støtt If sin Offline kampanje du og!

Posted in Tanker og meninger

Hei til dere! Vi er online på skjermer mer enn noensinne samtidig som vi aldri har sovet mindre. If forsikring holder nå en kampanje som jeg vil utfordrere dere til å være med meg på!
soverom4
Jeg var seint ute med smarttelefon, fikk det først i fjor høst. Grunnen til det var enkel, jeg ønsket ikke å bli avhengig som mange andre var. På grunn av bloggen ble det mye enkelere for meg å blogge og legge ut på sosiale medier og det var derfor jeg gikk til innkjøp av min første smarttelefon.

Den største forskjellen jeg merker på den tiden må være nattesøvnen. Spesielt dersom jeg går å legger meg før mannen har jeg fått meg en stygg uvane å ligge i sengen å skrolle meg igjennom alt mulig før jeg sovner. Ganske trist egentlig. Jeg kom over If sin kampanje via en blogg som sikkert har et samarbeid og fikk umiddelbart lyst til å gå inn for den og tenkte å dra dere med meg.

Kampanjen går ut på følgende: Du skal være offline mellom klokken 22.00-06.00. Helt offline. Ingen smarttelefon, ipad eller data. Dette skal jeg forsøke i perioden 14mars – 27 mars, er du med meg? 

Det viser seg at vi får for lite søvn. Dersom en slags skjerm er årsaken til at vi får for lite søvn er det kun oss selv som kan gjøre noe med problemet.

«I motsetning til å lese en bok før du legger deg, vil det blå lyset fra skjermen forhindre produksjon av melatonin, kroppens eget søvnhormon». Ane Wilhelmsen-Langeland, søvnekspert, funnet på If.no. Dersom du vil lese mer om kampanjen deres og se deres kampanjevideo, sjekk den ut her.

Håper DU er med meg på utfordringen. Prøv hvertfall for noen dager og reflekter over hvordan det var. Mulig vil du bli overrasket over at det ikke var så vanskelig som du troddde og i beste fall kommer det noe godt utav det. Mulig det blir mer sex på deg, en bedre samtale med partneren din eller du finner en helt ny søvnkvalitet. Vær åpen for dette, det kan umulig føre noe negativt med seg!

Ha en nydelig tirsdag dere.

Beate

Blogglistenhits

 

 

 

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.