Skip to content

Treningsbilder på sosiale medier

Posted in Treningsglede

Det florerer i sosiale medier av treningsselfies, poseringsbilder, bicepser og rumper. Det er nok av hashtagger som #fit #strong #fitness for å nevne noen. Etter snart 2 uker uten trening kan jeg forstå at noen personer blir demotivert av det.
_90A5900
For de av dere som leser bloggen min så vet dere at jeg ligger syk. Jeg har all verden av tid til å surfe på internett når hodet ikke føles som det skal eksplodere. Jeg trykker av kjedsomhet, det er mindre kjedelig enn å se på x antall reality serier på tv hvertfall. Men så over til dagens tema, nemlig all treningsbilder på nett. Generelt er jeg for det å legger selv ut bilder som har med trening å gjøre. Men akuratt nå om dagen kjenner jeg at det ikke er like motiverende å se på. La meg forsøke å forklare.

Jeg savner å trene. Savner å ha energi. Savner å fungere normalt. Savner å motivere andre som intruktør. Savner å svette. Savner å presse meg. Ja jeg savner å trene siden det er en så stor del av livet mitt. Jeg savner det ikke mindre av å se treningsbilder i sosiale media. Jeg savner det bare enda mer!

Det finnes mennekser som lar seg blir provosert, demotivert og forbanna av alle treningsbilder på sosiale medier. Jeg har aldri forstått det, jeg har tenkt så enkelt som at du må bare la være å følge mennesker som poster slike bilder. Men etter å ikke ha trent selv på snart 14 dager kan jeg begynne å forstå litt hvordan slike tanker får plass i hodene til folk.

Vet ikke helt hvordan jeg skal få frem dette men jeg gjør et forsøk. Dersom en ser et treningsbilde på instagram som en lar deg provosere av, la oss si at en tenker slik: «det er ikke normalt å ha så mye muskler, hun ser ut som en mann». Er det da riktig å «angripe» vedkommende som legger ut bilde eller bør en gå inn i seg selv å ansvarliggjøre egne tanker og følelser? Blir en provosert fordi en skulle gjerne hatt mer muskler selv på kroppen, ja om det er tilfelle er det ikke riktig å la det gå utover en person som gjør noe med målet sitt. Blir en oppgitt fordi en ikke synes det er fint og kunne aldri sett ut slik selv? Da er saken mye enklere, det er bare til å trykke «unfollow» og respektere at vi alle er forskjellige.

Jeg har hverken blitt provosert eller irritert den siste uka over treningsbilder. Men jeg har i større grad lagt merke til dem, helt sikkert fordi jeg savner trening. I går ble det lagt ut bilder fra Egersund sitt halvmaraton, klart jeg kjendte det inni meg, jeg hadde jo tenkt å løpe selv. Men jeg tenkte heldigvis heldige de folkene som kunne løpe i det fine været i går. I dag ble det lagt ut bilder fra den nye realesen til Bodypump i Stavanger, klart jeg skulle ønske jeg hadde vært der jeg også ♥

Ha en fin uke. Har du muligheten til å være fysisk aktiv, så vær det! Det gjør så godt for kroppen og sinnet. Jeg kan nesten ikke vente med å bli frisk igjen å gleder meg stort til å ta min første rolige treningsøkt. Mulig jeg blir så glad at jeg poster et treningsbilde på Instagram.

Nå vil jeg gjerne høre om hva DU syns om treningsbilder på sosiale medier? Blir du motivert eller demotivert av det? Kommenter gjerne, da blir jeg glad!

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Ane EV ?
  Ane EV ?

  Goo bedring Beate , håpe du snart varte friske ??❤

  7. mars 2016
  |Reply
  • Så kjekt med kommentar fra deg Ane! Takk for det, klem 🙂

   7. mars 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.