Skip to content

Vårt Vaskerom

Posted in Interiør

Her kommer et bildedryss fra vårt vaskerom.
DSC_0001
Da jeg flyttet inn i huset var dette rommet alltid et rom som jeg ønsket å gjøre noe med siden alt var så halvferdig. Ledninger i alle varianter stakk frem, sentralstøvsugeren var ikke innebygd og det samme for varmtvannsberederen. Jeg har deserre ingen bilder fra hvordan det såg ut før. Uansett så er jeg veldig fornøyd med hvordan det er i dag.
DSC_0012
Det nydelige gulvet kjøpte jeg hos Fargerike Halvorsen på Varhaug. Gulvet er lagt av Jæren Gulv.
DSC_0007
Her har mannen kledd inne sentralstøvsugeren med et skap fra IKEA og fått opp en enkel benkeplate. De praktiske skittentøysbeholderne er fra IKEA.
DSC_0006
Praktisk og enkelt!
DSC_0010
Vi bestilte skyvedører nede på Monter som skjuler varmtvannsberederen, ledninger og rot.
DSC_0009
I kroken hvor jeg står og henger opp tøyet har jeg laget en koselig bildevegg.
DSC_0005
DSC_0001
Det var vaskerommet vårt. Tenker at alle kvinners drøm må være å ha et stort og praktisk vaskerom. Vet akuratt hvordan jeg ville tegnet et vaskerom dersom det hadde blitt aktuelt en gang å gjøre noe med. Enn så lenge er jeg veldig fornøyd med det vi har, det beste er uten tvil at dette rommet har en egen inngang. Den brukes av mannen som kommer hjem med skittne arbeidsklær, helt topp!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.