Skip to content

6 øvelser du kan gjøre på ferie!

Posted in Treningsglede

Hei og god søndag! Jeg er fortsatt i Spania og for meg er det viktig å holde en aktiv livsstil også på ferie. En god løpetur sammen med noen styrkeøvleser er alt som skal til, det trenger ikke være hverken vanskelig eller kreve noe utstyr.
DSC_0423
Når jeg er på ferie har jeg alltid med meg joggeskoene mine og denne ferien er intet unntak. Jeg verdsetter høyt å være aktiv nettopp fordi det gjør så godt! Hittil her nede har jeg hatt 3 økter å satser på å få til en til før jeg drar nesen hjem igjen til regnfulle Jæren.

Økt nr. 1: Løpetur i ulent terreng oppi fjellene her. Avsluttet med noen enkle styrkeøvelser på solsengen.
Økt nr. 2: Løpetur ned til stranden og hjem igjen, det ble i unnerkant av 9 km.
Økt nr. 3: Løp i lang bakke. Jeg hadde mål om 10 ganger opp og ned, men gav meg på 8. Bakken var lang og jeg kjendte at beina var sure nok etter 6 ganger. Avsluttet økten med 6 enkle øvelser som jeg vil vise dere.

For meg handler trening om at det er bedre å gjøre litt enn å ikke gjøre noe i det hele tatt på ferie. Et annet tips dersom du skal reise til varmen er å ta økten fra morgenen av eller sent på ettermiddagen for å unngå den varmeste tiden.

Øvelse nr 1: Planken
DSC_0414
Øvelse nr. 2: Knebøy
DSC_0422
Øvelse nr. 3: Triceps pushup
DSC_0418
Øvelse nr. 4: Rygg
DSC_0423
Øvelse nr. 5: Pushup
DSC_0420
Øvelse nr. 6: Hoppende utfall
DSC_0425
Jeg kjørte hver øvelse i 1 minutt og gjentok dette 2 ganger. Tilsammen 2 minutter på hver øvelser. Det var mer en nok for meg i dag. Beina var sure, armene skalv, svetten rant og jeg var i strålende godt humør etter endt økt. Å dere, hvor deilig er det ikke å nyte en treningsøkt i denne varmen kontra hjemme i regn, jeg nyter!

Ønsker alle en fin søndag videre og at du er klar for uken som kommer. Vi blogges mer i morgen dere. Nå må jeg springe tilbake til gjengen min ♥ Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Mari
  Mari

  Du allså, så flinke du e:D tommel opp. Nyt de siste dagene i sol og varme. Håbe dåkke har det fint!

  3. april 2016
  |Reply
  • Tusen takk Mari! 🙂 Ha en fin mandag, klem 🙂

   4. april 2016
   |Reply
 2. Elisebeth lode
  Elisebeth lode

  <3 hils den fantastiske gjengen, din <3 Dette skal eg ta med meg, gode øvelser 😀

  3. april 2016
  |Reply
  • Det skal eg Elisebeth, ha en fin mandag vennen 🙂 KLem

   4. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.