Skip to content

Den lille sorte

Posted in Stilen min

Hei mandag! Håper uken din har startet fint og at du er klar for alt som måtte komme. Jeg velger å starte denne uken med å vise antrekket jeg hadde på meg i 30 års dagen på fredag.
IMG_0586
Jeg laget meg selv en ny kategori på bloggen min i dag som jeg valgte å kalle for «stilen min». Hensikten med dette er variasjon og kunne vise dere mer om meg. De fleste der ute forbinder meg stort sett med treningsklær men jeg eiger noen andre plagg også. Jeg er på ingen måte noe moteblogger så vær grei å ikke rakk ned på den utrolig gode poseringen min da dere, haha 🙂
IMG_0572
IMG_0574
IMG_0582
Min bror Stian satt barnevakt på fredag og ble spurt om å ta noen raske bilder av meg før jeg gikk. Han dauer av hele greia minst like mye som Franki. Men han klarte til slutt å ta bilde av meg å ikke av himmelen å gjerdet. Håper dere liker variasjonen her inne på bloggen, kommenter gjerne om det er noe du skulle ønske jeg blogget mer om så kan jeg se på hva jeg kan få til. Ønsker dere alle en fin mandagskveld videre! Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Så fin du var/er?Jeg savner innlegget om uken min som gikk?Klem

  18. april 2016
  |Reply
  • Takk Gro 🙂 Innlegg om uke 15 skal du få i morgen, takk for at du minnet meg på det 🙂 Klem

   18. april 2016
   |Reply
 2. Mari
  Mari

  Du e så flotte Beate:) eg lige godt at du variere i d du skrive om. Kjekke blogg du har. Ha en fin kveld ?

  19. april 2016
  |Reply
  • Tusen Takk Mari! Så fin kommentar å få, setter pris på det 🙂 Ha en fin kveld du også 🙂

   19. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.