Skip to content

Det går ikke alltid etter planen

Posted in Treningsglede

Jeg forsøker i stor grad å leve etter noen prinsipper. Et av mine prinsipp når det kommer til trening er at dersom plan A ikke går, lag en plan B. Slik ble det i dag.
IMG_0707
Plan A: Som dere vet har jeg vært i Oslo i helgen hos min kjære Hege. Planen var at vi skulle ut på byen lørdags kveld men komme oss hjem innen rimelig tid og få mest mulig utav søndagen før jeg måtte hjem. Vi skulle stå tidlig opp for å løpe 11km (jeg hadde det på løpeprogrammet mitt og Hege ville joine).

Slik gikk det: Vi ble så fulle, kom ALT for sent hjem og jeg la meg i stigende rus uten å hverken spise eller drikke vann først. Vi kom oss opp kl 13.00 i dag og jeg husker ikke sist jeg var så dårlig! For å si det slik: Jeg hadde ikke løpt en kilometer selv om jeg hadde fått penger for det. Jeg hadde nok med å pakke for å komme meg avgårde til Gardemoen, det var hardt i seg selv.

Plan B: Jeg får løpe i kveld når jeg kommer hjem.

Slik gikk det: Jeg kom meg hjem, har kost meg med ungene og fikk til slutt i meg dagens første måltid. Jeg la ungene og hoppet i treningsklærne. Franki forstod ingenting da jeg kom ned med treningsklær på og skulle ut for å løpe med tanke på hvilken form jeg var i tidligere. Jeg løp mine 11 km som stod på treningsplanen og for en følelse! Det føltes som jeg ble et nytt menneske! Jeg skal innrømme at den første km var noe tung og hodeverken var tilstedet. Men resten av løpeturen var helt fantastisk.
IMG_0714
IMG_0707
Jeg klapper meg selv på skulderen etter dagens siste økt for denne uken. Husk å gjør det innimellom du også. Det er ingen andre som skryter av deg fordi du kommer deg på trening, da får vi gjøre det selv 🙂 Håper alle har hatt en fin helg og er klar for en sprek mandag i morgen. God søndags kveld videre til deg og takk for at du titter innom her ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Det var bra gjort! Skryt og klapp på skulderen fra meg og 😉 klem 🙂

  27. april 2016
  |Reply
  • Takk Siv, var en digg følelse å klare gjennomføre i min tilstand ja, hehe 🙂 Ha en fin onsdag!

   27. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.