Skip to content

God helg!

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere og god fredag! Det er snart helg for de fleste mens jeg straks skal begynne arbeidshelg. Jeg har hatt Felix hjemme i dag og fått god hjelp til klesvasken.
DSC_0475
Felix hadde en dårlig natt pga hoste og lett feber. Han fikk derfor en rolig dag hjemme med meg fremfor å gå i barnehagen. Han er søt da, nesten som en liten klegg på meg hele dagen. Dermed ble han med på klesvasken også i dag ♥
DSC_0473
Stor stas for han å dra ut et å et plagg for å si hvem det var sine. «Pappa sin», «dadda sin», «Felix sin» osv. Felix tok utav maskinen og mamma hengte opp.
DSC_0475
Nå skal vi straks hente Lykke og gjengen min skal kjøre meg bort til arbeid hvor ny arbeidshelg venter. Ville bare titte innom her å ønske dere en fin helg. Synes det er veldig kjekt at akuratt du titter innom her ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.