Skip to content

Hei fra Oslo

Posted in Reise

Jeg befinner meg i Oslo for helgen og storkoser meg. Shopping, loppemarked og en tur på byen står på programmet i dag!
IMG_0681
Vi sovnet ikke før 02.30 i natt fordi vi skravlet hull i hodet på hverandre. Godt tegn, hehe! Dagen vår startet fint med god frokost før vi trasket bortover til Loppemarked. Vi der først og fremst for å kikke, det er ofte det som er poenget for min del. Hege skulle ha en stor ramme og vi fant en som var helt perfekt til både bildet og leiligheten hennes. Den kostet 30kr, med andre ord kupp nr 1. Videre fant vi mye kjekke møbler men det var ikke aktuelt for noen av oss. Da vi kom til avdelingen med klær ble begge litt oppgitt fordi det var så mye klær og det låg i hauger på border. Men etter litt leting fant vi begge to noen supre kupp. Jeg kjøpte 1 skjerf, 1 gul genser fra merke Fillipa K og en hvit strikkegenser til en sum av 70 kr. Så billig morro, det var særdeles gøy!
IMG_0668
Loppemarked fikk en helt annen betydning for meg etter å ha vært der vi var i dag. Det kan virkelig ikke sammenliknes med hjemme på Jæren.
IMG_0671
Ellers skulle jeg ikke shoppe i Oslo men det er alltid da en finner mest. Vi kom over en Envii butikk som hadde 70% på en mengde varer, jeg fikk med meg noen godbiter kan du si til en billig penge. Hurra! Ellers jaktet jeg på en perfekt slim jeans og fikk meg en ny Lee bukse, så fornøyd! Oslo, hvilken kjekk by! Jeg ville bare innom å si hei, håper dere har en fin lørdag. Vi blogges mer i morgen dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.