Skip to content

Hjemme hos mine beste

Posted in Hverdagsliv

Spania var helt fantastisk men lite slår følelsen av å komme hjem til de som betyr aller mest, nemlig min familie!
image
Å hente disse to i barnehagen i går var så deilig! Det ble gledestårer, kysser og klemmer i bøttevis for å si det slik. Vi bare koste oss hjemme i går og var sammen. Det å leke på gulvet igjen med Felix å spille spill sammen med Lykke er de små tingene i livet som betyr så veldig mye. Å se mannen igjen var også veldig kjekt, kjenner jeg er veldig stolt over at nettopp han er pappaen til mine barn, de kunne ikke hatt det bedre mens jeg var borte.

I natt har jeg sovet svært godt å kjenner meg uthvilt. Dagen idag skal gå med til diverse ærender som må ordnes, trene, vaske mer klær og være sammen med mine 3 beste ♥

Ønsker dere alle en nydelig torsdag, gjør dagen til noe veldig bra for noen andre. Min kjære vennine Rita har bursdag i dag, Gratulere så mye med dagen vennen min ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  ❤️❤️

  8. april 2016
  |Reply
  • 🙂 Ønsker deg og dine en fin helg 🙂 Klem

   9. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.