Skip to content

Hva gir en til venninen som har alt?

Posted in Beate Tipser

Jeg er veldig glad i kjøpe gaver til andre, det er alltid kjekt å legge ned litt omtanke i gaven før den gis. Her kommer noen tips til hva en kan gi i gave til en vennine ♥
IMG_0570
Når det gjelder gaver til venniner synes jeg det er noen elementer som en må ta høyde for. Dersom det er et rundt tall mener jeg at en kan legge på litt ekstra. Er det en vennine som ikke inviterer til noe feiring men du har likevel lyst å stikke innom trenger det ikke være noe mer enn en liten oppmerksomhet. Gir du år etter år uten å få igjen av vedkommende trenger jeg vel ikke å si hva som bør vær riktig å gjøre ♥ Men uansett, jeg tenkte å liste opp litt tips til dere.

1. Velvære

head_massage_opera_hotel_spa_popup
Det fine ved alle salonger er at de selger gavekort. Da er det opp til jubilanten om den vil bruke det til produkter eller behandling. Vil alltid være en sikker vinner å kjøpe gavekort innen velvære!

2. Grønn plante

stueplante2
Jeg har gått mer og mer bort i fra å kjøpe blomster av den enkle grunn at de som regel ikke varer lenger enn 1 uke. Gå heller for en grønn plante! Kjøp gjerne uten potte slik at jubilanten selv kan bruke de pottene som hun har hjemme, gjenbruk er aldri dumt.

3. Kinodate

1734898-10-1386862484277
Å gå på Kino er noe jeg og sikker flere av dere gjør alt for lite. Det å få en kinodate sammen er en fin gave å få!

4. Et plagg

Kolokrem-002
Kjenner du venninens stil godt er det ingenting i veien for å kjøpe et plagg til henne.

5. Gavekort

PS_Topbanner_forside
Hva med et gavekort på en personlig shopper? Det må jo være enhvers jente/dame sin drøm. Her på jæren kan jeg varmt anbefale Lene Gravdal etter at min kjære vennine har hatt henne på besøk hjemme. Genialt å ønske seg til brusdag!

6. Interiør

interiorhovedbilde
Det er alltid gøy å få interiør. Pass på å treff på stilen som vedkommende har. Alltid en sikker vinner!

7. Kjøkken accessories

Nicolas_2-1024x682
Det er alltid en sikker vinner å kjøpe med salt/pepper i flotte beholdere slik at de kan stå fremme på kjøkkenbenken. Nicolas Vahe har mye fint!

8. Noe du vet hun samler på

sophie_hoved-6
Vi damer samler ofte på et service eller noen glass. Kjekt å kunne få i gave for å gjøre samlingen større.

9. Accessories

dl_list_banner06
En veske, hårpynt eller kanskje et smykke? Utvalget er stort og det skal ikke være vanskelig å finne noe til en vennine i denne kategorien.

10. En opplevelse

Toppbildet-opplevelser-880x500
Eksempel på opplevelse kan være: Spadag, vinsmaking, fallskjermhopping, weekendtur, hyttetur, roadtrip, konsertbillett for å nevne noen. Her er det bare til å bruke fantasien og tilpasse opplevelsen til den som skal få gaven.

Håper du plukket opp noen tips. Ønsker dere alle en fin tirsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.