Skip to content

Hva sier du egentlig til en kjendis?

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag! I disse dager har Kvadrat kjøpesenter hatt fashions days og leid inn 2 kjendte motebloggere for anledningen. Jeg, Bergitte og ungene stilte opp for å få med oss dette, men hva sier en egentlig når en står face to face med en kjendis?IMG_0590
En av mine store favorittbloggere Lene Orvik hadde nylig en konkuranse på sin blogg sammen med kjøpesenteret Kvadrat. Den gikk ut på at en person stakk av med en personlig shooping for 10.000kr (!) med henne og Espen Hilton. I tillegg fikk personen stylig, champangelunsj med disse 2 og middag på kvelden med en venn/kjæreste. Det er klart at jeg slang inn en kommentar, tenk så gøy å vinne en slik premie da! Gud så kjekt!
IMG_0591
Lene og Espen viste først frem sine «vårfavoritter» og hadde et lite gavedryss med noen av plaggene. Deretter ble en heldig vinner kåret og det var en dame som hadde gått ned 50 kg den siste tiden og trengte sårt en ny garderobe. En vel fortjent vinner, ble så glad av å se hvor rørt og takknemlig hun ble ♥
IMG_0593
Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om da, hva sier en når en møter en kjendis? Da de kom til området hvor det hele skulle skje ble det narturlig med et smil. Begge to smilte selvfølgelig fint tilbake. Etter showet var ferdig ble det veldig narturlig for meg å spørre om å få ta bilder sammen og av dem. Dette siden jeg blogger, jeg vet ikke om det hadde falt like naturlig dersom jeg ikke blogget. Men uansett, det ble veldig nært plutselig og hva sier man? Jeg leser bloggen hennes daglig og føler jeg har innblikk i livet hennes. Likevel ble det ikke naturlig for meg å nevne bloggen hennes engang. Jeg burde jo sagt det jeg mener, at jeg leser bloggen hennes hver dag og at det gir meg mye glede og inspirasjon. Neida, det føltes så kleint å rart at jeg lot det være. I stedet for å si noe positivt til Lene sier jeg: «Dere er et fint par». Jeg sa det ikke fordi jeg tror dem er et par, det vet jeg jo veldig godt at dem ikke er. Men etter at jeg hadde tatt bilde av dem måtte jeg jo si noe. Nei det er rart det der, å si noe hyggelig til offentlige personer blir ikke naturlig for meg, redd for at det skal bli falskt og kleint. Men å legge igjen en hyggelig kommentar på bloggen hennes er ingen problem. Mulig det bare er vi jærbuer som er litt reservert når det kommer til å gi kompliment uten å kjenne dem? Nei jeg vet ikke.
IMG_0592
Uansett fikk jeg et veldig fint inntrykk av dem begge to, de var veldig ydmyke og folkelige. På bilde over ser Lene på en utålmodig Felix. Hun gikk rett bort til ungene mine og snakket til dem og var veldig hyggelig. Når vi skulle gå forsøkte jeg å si til dem at det var et kjekt event og ville gi dem en positiv respons på opplegget. Pga folkemengden hørte hverken Espen eller Lene dette og det hele ble bare til ingenting. Jeg var hverken flau eller usikker, skulle bare ønske det låg mer naturlig for meg å skryte av dem! Så neste gang jeg møter en offentlig person som jeg synes er kul skal jeg jammen ikke spare på ordene slik som i dag.


Det har vært en fin dag, takk til Bergitte som var med oss i til Kvadrat. Dersom du leser dette skal du vite at jeg og ungene forguder deg ♥ Ellers har vi vært på toddlertreff fra morgenen av som også var veldig hyggelig. Ettermiddagen vårs har bare vært sløv og kosing, jeg sov ikke for mye i natt og kjenner at det blir en tidlig kveld. Håper dagen deres har vært fin og at lørdagskvelden blir enda bedre. En oppfordring på tampen: sitter du inne med et positivt kompliment, si det høyt til den det gjelder fremfor å brenne inne med det. God lørdagskveld ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.