Skip to content

Im in love!

Posted in New in

God fredag!! I går gikk jeg til innkjøp av noe som jeg har tenkt på en stund: nemlig et helt splitters nytt speilreflesks kamera! Jeg gleder meg til alt dette kamera skal være med på!

DSC_0556Siden Rolfs Foto avd Nærbø er lagt ned tok jeg turen inn til Sandes i går. Når jeg skal kjøpe noe så pass kostbart ønsker jeg handle hos fotograf kontra nettbutikk. Jeg hadde flere spørsmål og fikk akuratt den hjelpen jeg trengte. Grunnen til at jeg har gått til innkjøp av nytt kamera er rett å slett pga den korte linsen til mitt Nikon speilreflekskamera er noe ødelagt. Det er knukket av en liten bitt på den korte linsen som gjør at en av og til må «rikke» litt i linsen før det vil ta bilder. Mitt gamle kamera er fullt brukelig og har en større linse som ikke har noen skader slik at jeg kommer til å ta med alt utstyret til en fotograf å høre hvilken pris jeg bør legge meg på før jeg legger det billig ut for salg.
DSC_0559
Men over til min nye kjærlighet: Canon EOS 750D. Jeg er så fornøyd og gleder meg til å ta mye bilder med mitt nye camera! Når jeg var hos Rolfs Foto fortalte jeg hva jeg trengte i et kamera. Jeg forklarte min bruk og jeg ble da anbefalt dette flotte kamera. Jeg kjøpte ikke med meg større linse da jeg var der i går men ønsker meg det i fremtiden. Foreløpig får jeg klare meg med den korte eller bruke det andre kamera med stor linse frem til jeg selger det.
DSC_0558
Med dette kamera var det både Wifi og selvutløser på som er veldig praktisk for meg som skriver blogg. Jeg gleder meg til å ta bilder med deg kjære Canonen min ♥


Ellers har min fredag vært helt topp! Jeg var endelig på jobb igjen da Felix var klar til å gå i barnehagen. Jeg merker hvor mye det gir meg å være i min faste hverdag, det hører liksom hverdagen til å gå på jobb. Dagen på jobb var fantastisk og vi fikk is av kjære Elisebeth som nylig har hatt bursdag. Fra god stemining på jobb gikk jeg rett på trening. Mannen reiser nemlig bort hele helgen så skulle jeg få til en styrkeøkt måtte det bli i dag. Nå er jeg ferdig dysjet og skal straks på med finstasen. Jeg skal nemlig feire Christine sin 30 års dag i kveld, jeg gleder meg! Men først enda litt kos med ungene før det er kveldsstell og vi må vinke farvell til pappa for helgen. Håper dere har hatt en fin start på helgen. Dersom du som leser har unger og ikke har planer i morgen formiddag (09.00-10.30) er dere hjertelig velkomne ned i Nye Loen på Nærbø hvor vi har toddlerdag. Vi kjører familiedag i morgen slik at alle barn i alle aldre er velkomne. Håper å se noen av dere der! Nei jeg får runde av her, nyt helgen, vi blogges mer i morgen ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Elisebeth lode
  Elisebeth lode

  Alltid fantastisk og godt å gå/kome på jobb <3 var ikkje feil med is på en fredag 😉

  16. april 2016
  |Reply
  • 🙂 God søndag Elisebeth 🙂

   17. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.