Skip to content

Lekehytten er i sommermodus

Posted in Barnerom, and Interiør

Det er slike fine dager i dag som gjør at våren er min desidert fineste årstid. Lekehytten har fått vår blomster og vår rengjøringen er tatt inni hytten.
DSC_0546
Blomsterkassene er fra Plantasjen og de har holdt seg fine nå gjennom 3 år. Blomstene er fra Wiig Gartneri og er kjøpt for kun 10kr per blomst. En kan med andre ord gjøre det fint og koselig for en billig penge. Det er definitivt på våren og sommeren at vi bruker lekehytten mest. Selve lekehytten kjøpte vi på Åna Fengsel og har malt den hvit selv. Terassen har mannen spikret, synes det ble enda koseligere med den. Her har ungene det veldig kjekt!
DSC_0549
DSC_0548
IMG_1149
DSC_0547
Hva skal dere gjøre på denne torsdagen? Fortell gjerne. Jeg skal straks i gang med dagens løpeøkt før jeg skal møte kjære Maya. Jeg skal hente ungene litt tidlig, lage middag før det er videre på turn. I kveld skal jeg og Kathrine en tur til Ikea, hun er så heldig å flytter inn i nytt hus i morgen! Gøy 🙂 Ønsker dere alle en fin torsdag videre. Nyt det fine vår været dere. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.