Skip to content

Lørdagstoddlerne leker i Loen

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag! Vår morgen og formiddag har vi tilbringet nede i Nye Loen på Nærbø. Ungene i fokus, godt drøs for de voksne og mye liv, veldig kjekt!
IMG_0797
Lørdagstoddlerne er et lavterskel tilbud for de aller minste i bygda. Jeg startet dette tilbudet i januar 2012 sammen med Cathrine Telstø. Deretter har jeg fått med meg Tonje og Catrine på laget, veldig takknemlig for det! Vi leker oddetallslørdager mellom 09.00-10.30. Har du ikke vært på toddlerne før anbefaler jeg deg virkelig til å ta turen! Det koster 20 kr per barn, gratis inngang for voksne.
IMG_0755
IMG_0756
IMG_0759
Tusen takk til Nærbø turn for lånet av denne svære airtracken. Det var stor suksess og vi håper selvfølgelig at vi kan låne den igjen. Tusen takk til alle som har vært med i prosessene med å få denne til og fra Loen, inn og ut av bilen. Det var verdt strevet når den ble så godt mottatt!
IMG_0758
IMG_0757
Se dette herlige bilde av vår lille supermann ♥
IMG_0778
IMG_0782
IMG_0801
Tusen takk til alle som tok turen i dag. Det var hele 58 unger, det er vi særdeles godt fornøyd med. Fikk du ikke mulighet til å komme nå på lørdag er det treff igjen allerede om 2 uker. Sett av dagen å få med deg familiedag og sommeravsluttning.


Ellers har vi hatt en rolig formiddag hjemme. Jeg er straks klar til kveldsvakt. Håper dere alle får en fin lørdag! En ekstra hilsen til Inga Helene som blir 30 år i dag, ha en veldig kjekk feiring i kveld! Vi blogges mer i morgen dere. Stor klem.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Inga Helene
  Inga Helene

  Takk for bursdagshilsen, Beate. ???? Kjekt å koselig å lese. ☺️

  1. mai 2016
  |Reply
  • Håper du hadde en fin feiring! Kjekt du leser bloggen min. Ha en fin søndagskveld 🙂

   1. mai 2016
   |Reply
 2. Catrine
  Catrine

  Kjekke dag på toddlerne ?

  1. mai 2016
  |Reply
  • Enig, veldig kjekt at så mange tok turen 🙂 Ha en fin mandag beste Catrine 🙂

   2. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.