Skip to content

Mamma og Felix dag

Posted in Hverdagsliv

Hei tirsdag og god kveld til dere. I dag har vært en veldig fin dag, ikke bare pga været men også pga innholdet ♥
DSC_0527
På bilde ble det et fullstendig dårlig timing kyss men det var noe søt ved det på samme tid. Jeg har vært hjemme fra jobb i dag pga disse vannkoppene. Felix er i tålig bra form men er enda smittsom å kan derfor ikke gå i barnehagen. Vi har hatt en fin start på dagen med et kjempekoselig besøk hos min aller beste Gro, alltid like kjekt å komme til deg. Ellers har vi vært rundt forbi med litt invitasjoner før vi besøkte Bente og ungene i samme slengen. Vi hentet Lykke tidlig og tok en storhandel. Til middag ble det kjøttkaker etter Lykkes ønske. Like etter middag var det startskudd for 6 åringer å starte på fortball i Loen. Det var en stor suksess og jeg ble så glad for å se hvor tøff, flink, utholdende og glad Lykke er. Nå står shoppingstur med henne for tur, fotballsko og leggbeskyttere må på plass. Ellers har kvelden min gått til treningstimer nede på Jæren Sportssenter. Nå venter dysj, kveldsmat og litt sofakos med mannen før det er sengetid. Håper dere alle har hatt en finfin dag i godværet, la oss håpe det varer lenge! Legger ved noen ekstra bilder av meg og mini i dag 🙂
DSC_0515
DSC_0524
DSC_0521

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.