Skip to content

Next stop: Oslo

Posted in Hverdagsliv

God fredag dere! Håper helgen deres har startet fint. Min helg skal tilbringes i Oslo ♥
IMG_0665
Jeg skal besøke min kjære og nære vennine Hege som bor i Oslo. Jeg var der i fjor også på denne tiden og håper at dette er noe vi får til hvert år, det er så hyggelig! Gleder meg virkelig til å se henne igjen å ha masse kvalitetstid sammen. Jeg er straks på veg ut dørene, mine gutter som skal kjøre meg til Sola. Lykke er på overnatting hos en vennine. Hun var så fin i dag i barnehagen, hu sa til en voksen: «Idag skal guttene være hjemme alene, vi jenter skal ikke sove hjemme i dag». Ville bare innom for å ønske dere en fin fredagskveld! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.