Skip to content

Sammen på sykkel

Posted in Hverdagsliv

God fredagsmorgen dere! Som noen av dere har fått med dere gjennom Jærbladet har vi på Klokkarhagen fått en spesial sykkel som gjør det mulig for oss og andre frivillige til å ta med beboerne ut på sykketur. Helt fantastisk!
image
I går fikk jeg og flere av mine flotte kollegear oppløring i denne sykkelen. Sykkelen har vi fått sponset av Sammen for Sykkel og det er flinke Anna på dagavdelingen vår som har jobbet med dette prosjektet. Sykkelen gir oss muligheter til å ta med 2 beboere ut i nærmiljøet på en enklere måte. Det er eletrisitet på denne sykkelen som gjorde sykkeltråkkingen noe lettere for den som syklet.
image
Takk til mine kjære kollegear Conni og Anne Bente som stilte opp på bilder til bloggen. Jeg måtte jo bare få vise den frem her til dere.
image
Jeg gleder meg sånn til å ta denne i bruk veldig snart. Jeg er så takknemlig for at jeg arbeider på et sted hvor vi ser muligheter fremfor begrensninger. Med det ønsker jeg deg en flott fredag, gjør den til en flott dag! Vi blogges. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Fantastisk?? stolt av å få være en liten del av den kjekke arbeidsplassen!

  22. april 2016
  |Reply
  • Det kan du være også 🙂 God helg til deg og dine Mari 🙂

   22. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.