Skip to content

Shopping i Spania

Posted in New in, and Reise

Hei og god tirsdag! Er det en plass jeg elsker å shoppe så må det være i Spania. Tenkte å vise dere hva som blir med hjem på denne turen.
DSC_0450

Årlig er jeg i Spania med familien min på sommerferie og shoppingen her nede er veldig bra! Noen av favoritt butikkene er: Mango, Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Shana og Bianca. 10 minutters taxi tur fra Solgården ligger et shopping senter som heter La Marina hvor mine skatter er ifra. Det er uten tvil ubegrenset med sommerklær her nede så det lønner seg å ha i bakhodet at det er i kalde Norge klærne skal brukest for det meste.
DSC_0447
Sommerslige sko og nydelig blonde kimono, gleder meg til å bruke dette sammen med en ola shorts og fargerik bikini inni.
DSC_0444
Denne genseren var så myk og behagelig på og perfekt for våren hjemme i Norge.
DSC_0443
Gulltopp fra Mango. Ser noe rar ut på hengeren men den var veldig fin på. Perfekt til en luftetur på byen!
DSC_0441
Denne brune frynsevesten er jeg veldig fornøyd med. Før kunne jeg ikke fordra frynser men nå i vår er jeg klar for dette!
DSC_0442
Denne strikket cardigan var veldig fin. Fargen ble noe anderledes på bilde ser jeg, denne er mer vinrød enn rød.
DSC_0440
Skinnkjole fra Zara, denne satt veldig fint på! Ser noe rar ut når den henger her men denne gleder jeg meg til å bruke, den kommer til å være i garderoben min i mange år fremover.
DSC_0446
Denne genseren var veldig god på og satt veldig fint på. Enkel og fin til hverdags.
DSC_0445
Det beste har jeg spart til slutt: hvor fantastik fin er ikke denne fine sommerkjolen? Den er fra Mango og jeg er såå fornøyd med denne. Snakker vi sommerfest og blomsterkrans i håret ? ♥


Shopping er gøy! Hjemme i en travel hverdag prioriterer jeg ikke shopping noe særlig. Men da jeg er på ferie liker jeg veldig godt å shoppe! Ellers er det noe mer overskyet i dag så vi sitter inne å koser oss i skrivende stund. Vi får nyte siste dag før det blir pakking i kveld og tidlig i seng. Vi reiser grytidlig i morgen tidlig. Spania og Solgården har vært en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Det har vært en fantastisk ferie på alle måter og jeg er så stolt av at vi på Klokkarhagen Sykehjem har fått til dette! Nyt tirsdagen deres ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.