Skip to content

Smoothie bowl

Posted in Kosthold

Det siste nye må være Smoothie bowl. Jeg prøvte meg frem litt i går og ble positivt overrasket!
DSC_0549
Jeg tenkte å forsøke en oppskrift som låg ute på vg i går men da jeg manglet flere av ingrediensene fant jeg heller opp kruttet selv. Jeg brukte det jeg hadde hjemme på eget kjøkken og lekte meg litt. Jeg «slumpet» bare så jeg kan ikke gi dere noen konkret oppskrift denne gang. Det jeg hadde oppi var:

  • Spinat
  • Kiwi
  • Frossen banan
  • Ekstra lett melk
  • Vanilje proteinpulver
  • Isbiter

Smoothie bowl skal være litt tykkere en vanlig smoothie så juster derfor væsken deretter.
DSC_0551
Så var det over til den populære «pyntingen» av maten. Dette er noe jeg på forhånd tenkte på som «sløsing» av tid. I etterkant kan jeg si at jeg nøt dette måltidet og brukte lenger tid på det enn jeg ellers ville gjort dersom det ikke var pyntet. Dermed konkludere jeg at det hadde noe for seg som var positivt!
DSC_0550
Har du prøvt ut å lage smoothie bowl? Dersom du har en god oppskrift del den gjerne under her slik at vi andre kan forsøke om ønskelig. Mat skal være gøy, dette var gøy å lage. Å ja det smakte veldig godt også selv om det var uvant å «spise» smoothie om dere forstår 🙂


Jeg er hjemme med Felix også idag pga vannkopper. Han er i fin form men er fortsatt smittsom og kan derfor ikke gå i barnehagen. Håper lille kan gå i morgen ♥ Jeg og Felix har vært ute gjort et ærend for mor som kostet skjorten! Viser dere selvfølgelig hva jeg har kjøpt i morgen. En ting er hvertfall sikkert, jeg har ingen shoppingpenger til Oslo neste helg, hehe. Før jeg runder av må jeg få lov til å gratulere kjære Christine med 30 års dagen. Gleder meg til å feire deg i morgen kveld. Veldig glad i deg! Ønsker dere fine lesere en riktig fin torsdag videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.