Skip to content

Snart skolejente

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og hei fredag! Dagen er godt i gang for vår del og straks er det avgårde på møte med skolen. Tenk at vi snart har en skolejente i hus.
IMG_0644
Dagen vår startet tidlig men det gjør ingenting så lenge ungene er glade og fornøyde. Ungene elsker morgenen hjemme når jeg enten har fri eller kveldsvakt. Så i dag har vi hatt nok en lang og fin morgen og det er så deilig! Ungene er levert i barnehagen, ukeshandlingen og dagens løpeøkt er unnagjort. Nå skal jeg straks hoppe i dysjen før turen går videre til Motland skole. Der skal vi i møte med skolen og ped.leder fra barnehagen. Tenk det! Vi har skolejente i hus etter sommeren. Jeg kjenner hvor stolt jeg er av henne daglig. Lykke er ei utadvent, glad, sosial, aktiv og høflig jente. Hun er også veldig reflektert, tenkende og spørrende. Lykke har valgt 2 av sine venner fra barnehagen som hun kunne ønske seg å komme i klasse med. Jeg har forbredt henne på at det ikke er sikkert at hun kommer i samme klasse som de hun har ønsket seg. Da svarte Lykke med: «Jeg kan jo bare gå bort til ei jente å si, hei jeg heter Lykke, hva heter du?». Så enkelt, så sant og så riktig.

Jeg kunne skrevet i det uendelige om hvor stolt jeg er av Lykke men jeg tror jeg stopper her. Det er på tide å hoppe i dysjen. På tampen her må jeg få tipse dere med barn om å komme i Loen i morgen på toddlertreff. Vi kjøre familiedag, det vil si ingen øvre aldersgrense. I tillegg har vi lånt en svær airtrack fra Nærbø Turn, det blir såå stas. Håper å se flere av dere i hallen i morgen ♥ Med dette ønsker jeg dere en riktig fin fredag, det er helg! Selv har jeg arbeidshelg men det gjør ingenting når jeg er så heldig å stortrives i jobben min. God helg dere!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.