Skip to content

Takk for nå Spania

Posted in Reise

Det er hjemreise dag og vi vender nesen hjem til Jæren igjen. Vi har hatt 8 flotte dager som jeg alltid vil bære med meg i hjertet mitt!
DSC_0466
Værmessig har vi vært utrolig heldige! Vi har hatt 7/8 dager med sol! Siste dag var grå og regnfull men det gjør absolutt ingenting. Tenk å nyte over 20 grader i slutten av mars og begynnelsen av april. Vi har vært veldig heldigge.

Matmessig har jeg ikke opplevd maken. Det har vært 3 herremåltider til dagen med et utvalg uten sidestykke. I tillegg har Solgården en flott ordning at du kan ta med deg hva du ønsker at mat og drikke med opp i egen stue dersom en ønsker flere måltider enn 3 i løpet av dagen. Her er det så tilrettelagt på alle vis at jeg er mektig imponert!

Underholdningen og alle utflukter som de har her hver dag gjør også at en ikke mangler noe på den fronten heller. Synd jeg ikke har noen besteforeldre hjemme å kunne anbefale dette til!

Denne turen startet som en tanke i fjor høst hvor jeg tenkte at dette skulle la seg gjennomføre. Hvorfor skal ikke mennesker som bor på sykehjem få reise på ferietur til Spania? Min erfaring har vært at ingenting er umulig og at dersom en står på får en til det meste. Det har vært en stor glede og jeg er så stolt over å arbeide på Klokkarhagen hvor alt er mulig!

Ord blir fattige når jeg skal beskrive hvordan denne opplevelsen har vært. 

Takk for turen til mine dyktige kollegear Torunn, Gjertrud, Conni og Aga! Det har vært en opplevelse jeg aldri vil glemme og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal til Solgården.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.