Skip to content

Tur til Villajoyosa

Posted in Reise

Her om dagen tok vi en luftetur ned til strandpromonaden nede i byen her. Veldig koselig og liten by. Her kommer noen koselige bilder fra den nydelige plassen.
DSC_0271

Selve Solgården ligger 5 minutter med bil fra byen Villajoyosa. Her om dagen tok vi drosjer ned for å hygge oss på strandpromonaden. Flott strand, fine resturanter og koselige mennesker var det vi traff på. Se hvor flott det er med fargegaten, mye fine farger som hører sydenlivet til!
DSC_0264
DSC_0395
DSC_0267
DSC_0391
DSC_0268
Vi nyter gode dager her nede i Spania. Akuratt nå regner det litt men det gjør ingenting, vi har vært så heldige med været. Vi har hele dagen i morgen også for vi reiser ikke før tidlig onsdags morgen. Nå venter en god middag før Gjertrud og meg skal ut på en siste shoppingsrunde. Ønsker dere alle en god mandagskveld videre. Klem.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.